anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Asta-seara, am dat fara sa vreau in oglinda si am spart-o.straight face tot ce vreau sa stiu e ca daca voi avea intr-adevar 7 ani de ghinion, asa cum spun superstitiile.crying funda pentru un raspuns rational si concret...multumesc!

Răspuns Câştigător
| SimionAlexandru a răspuns:

Salut, brk :-)
Nu ai de ce sa iti faci griji. Permite-mi sa iti pun o mica intrebare:
Sa spunem ca sunt doi oameni, care sufera de exact aceeasi boala, au exact aceeasi stare de sanatate, si amandoi sunt pe moarte. Nu e nici o diferenta intre ei.
Si amandoi, i-au exact acelasi medicament. Unul se vindeca, iar altul moare. Tu de ce crezi ca s-a intamplat asta? Iti spun eu: Pentru ca unul a CREZUT ca se poate vindeca, si ca vrea sa isi traiasca viata, iar celalalt se gandea ca nu mai are nici o sansa, si va ceda. Si exact asa s-a intamplat. Acum intrebarea mea pentru tine: Tu crezi ca vei avea ghinion? Sau vei avea noroc? :-) Nu ai de ce sa te ingrijorezi. Conteaza foarte mult ce crezi TU, nu ce cred altii.

4 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Fericiti cei saraci cu duhul! Dar sa mai si postezi duda de doua ori, mi se pare o incununare a saraciei duhului.

| brk a răspuns (pentru ardnaxur1961):

Am postat-o prima data si mi-a zis ca nu o pot posta, intelegi? nu trebuie sa vi cu replici de astea care crezi tu ca te fac mai destept sau smecher, a fost doar o greseala, asa ca stai jos si bea un pahar cu apa.happy

| ORDKEO a răspuns:

Doamnee,astea-s prostii.

| FionaFlower12 a răspuns:

NU,nu o sa ai ghinion.Tot ce trebuie sa stii e ca NU trebuie sa crezi in superstitii.Sunt doar minciuni, care oamenii le cred.Serios!