| SERIALS a întrebat:

Salut
Ati simtit vreodata o atractie fata de o persoana necunoscuta pe facebook?
Deci, de 3 zile simt o atractie fata de un "prieten" pe facebook, eu nu-l cunosc, el nu ma cunoaste, ieri cu mare greu i-am scris salut si l-am intrebat daca invata unde invata big grin intrebari prostesti, si au urmat cateva replici, dupa care la ultima intrebare nu a raspuns desi a vazut, azi deja am intrebat ceva neutru, de black friday, si iarasi au urmat cateva replici si nu a raspuns la ultima intrebare, dialogul nostru seamana a interogatoriu, persoana aia nu ma intreaba nimic, ce ar trebui sa fac sa-i castig increderea acelei persoane ca dialogul sa continuie si sa puna si persoana aia intrebari? Ce sa fac? I-am dat la inceput ceva like-uri. Inapoi n-am primit nimic, desi mi-a vizitat profilul de 2 ori.

Ce sa fac in continuare?

Răspuns Câştigător
| OldSoul a răspuns:

Renunti, nu pare ca persoana respectiva sa te placa.
Si "vorbeste" cu tine doar din bun simt.

| SERIALS explică (pentru OldSoul):

Deja a treia persoana imi spune asta, O sa mai incerc sa fac ceva dar peste cateva zile, daca nu - duca-se...

| OldSoul a răspuns (pentru SERIALS):

Ok, dar nu te atasa prea mult de ea, vei ajunge sa suferi daca iti faci multe iluzii.

Am mai trecut prin astea, e dureros, stiu, dar dupa o vreme uiti

Asa e, am fost si eu intr-o postura asemanatoare, dar, toate trec...

DAR cat timp a durat?

Nu foarte mult, asta dupa ce am aflat/ m-am convins ca nu merge, si ca nu are rost.

7 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Da,dar am vb cu persoana aia mai mult cand am vazut ca are pe altcineva am renuntat, deci vb mai mult cu el, curaj, cu tupeu inainte