Dacă aveam o asemenea dorinţă, făceam pe dracu-n patru şi eram acolo.Cred că orice om când doreşte ceva cu adevărat, rezolvă.NU?
Mi-ar placea, insa nu cu orice pret, atat timp cat ma descurc si aici. As alege Norvegia, Finlanda, Germania sau Marea Britanie.
Sincer, nu! M-am obisnuit aici, in tara mea si sunt mandra de ea Daca trebuie neaparat sa aleg alta, ar fi Turcia.
Si ce te face asa mandra de Romania? Oamenii din ea? Comportamentul lor? Oamenii care o conduc? Ca nu inteleg mandria asta. Vai de oamenii care au murit in revolutie, daca ar fi stiut ca mor ei degeaba saracii ar fi stat acasa nu sar mai fi naruit atatea familii
Da as vrea cu conditia de a sti limba vorbita in acea tara.
Dc?
Pentru ca in Romania duci o viata grea. E criza, Romania este vanduta, conducatorii tari sunt niste nesimtiti care isi bat joc de noi. Salariile mici, chiar si din pensia batranilor l-e este furata o suma de bani, cate persoana arata si la tv care sufera de boli dar nu ii ajuta. Astept sa fiu mai mare si sa imi zidesc singura un viitor, dar sigur nu in aceasta tara. E parerea mea. Daca esti de acord da-mi fundita. O zi frumoasa...
Probabil într-o ţară fără oameni că m-am cam săturat de toţi! Pentru mine aia e ţara perfectă
Buna! Sincer sa fiu singurele tari in care as vrea sa locuiesc sunt Germania si Japonia. Dar parca tot mai bine este in "podisul Transilvaniei"
As vrea sa plec din Romania, asa ca da. As alege intre America, Anglia si Franta. Si as fi vrut sa ma nasc in Anglia, adica sa privim partea buna acum stiam deja engleza. Dar Romania este foarte ok
Brazilia..Rio de Janeiro, soare, plaje, samba ....glumesc
Mam obisnuit aici, daca ar fi sa schimb ceva ar fi orasul.
Lauraaxx întreabă:
Michelle_5585 întreabă: