| xDynasty a întrebat:

Aveți idee de vreo carte sau nu neapărat unde te învață să ai vise lucide și experiente extracorporale?
Vreau sa învăț pe cât posibil lucrurile astea. MULTUMESC!

4 răspunsuri:
| LPCTSTR a răspuns:

Ahem... sa-nveti ce?! rolling on the floor
"Visele lucide" si "experientele extracorporale" sunt "mana cereasca" pentru mult prea mulții plictisiti pseudo-dogmatici.
Daca tu ai chef sa-ti pierzi vremea, n-ai decat.

| xDynasty explică (pentru LPCTSTR):

Este problema mea ce fac cu timpul meu liber. Asa cum le numești tu "mana cereasca" lucrurile astea chiar exista.
Însăși Thomas Edison folosea aceasta tehnica ( Visele lucide) pentru a-și perfecționat inventiile.
Nu vreau sa te fac sa crezi în aceste lucruri, fiecare crede ce vrea, dar îți mulțumesc pentru părerea ta!

| LPCTSTR a răspuns (pentru xDynasty):

Esti tu sigur ca ne'a Edison "folosea aceasta tehnica"?
Ai un controversat exemplu, iar informatia asta este transmisa de o sursa necunoasuta.

Lasa-ma sa reformulez: Ti-a spus, cumva, Edison ca folosea aceasta "tehnica"?
Daca raspunsul este "nu", atunci este cazul sa fii mai reticent(a) cu modul in care percepi si alegi informatia; daca raspunsul este "da", atunci, "prietene", iti sugerez sa faci un control psihiatric.

| xDynasty explică (pentru LPCTSTR):

Dacă nu cunoșteam subiectul despre Edison, nu-l mai aduceam în tema. Nu are rost să-ți explic când informația este doar la un "click" distanta de tine.
Dacă vom mai continua discuția nu cred ca vom ajunge la un numitor comun nici unul din noi.
"M-ai ajutat destul", e timpul sa-i ajuți și pe ceilalți.
O zi frumoasa îți doresc!