| alexandrunaj a întrebat:

Azi in oras grupul meu de prieteni sa intersectat cu unul de doi tipi dintre care unul beat. recunosc nu am procedat cum trebuie si sa ajuns la o cearta intre mine si ala beat, ala a vrut sa se dea mare Hercule si sa ma ia pe sus si sa ma arunce. Eu cu atitdudinea mea l-am intimidat, dupa 10 minute iar vin (cu gandul sa ma bata, de fapt cel beat voia mai mult sa ma bata celalalt nu avea treaba cu viata). Dupa ce au venit ei apare un echipaj de politie cu o masina care patrula strada, deci nu au avut sansa sa incerce sa ma bata.Pana la urma grupul saspart toti am ajuns acasa si nu ne-am mai intalnit cu cei doi. Cand am ajuns acasa imi suna telefonul, era unul din grupul meu si imi spune ca am facut mare greseala ca mamcertat cu ei pentru ca cel beat e fratele unui mafiot. Eu am raspuns ca "In Bucuresti toti suntem mafioti.". Ce imi sugerati sa fac de acum? Ar trebui sa evit o perioada locul intalnirii cu cei doi? Chiar ar incerca sa faca ceva? Bucurestiul e plin de infractori, se poate ca cele sa fie unul dintre ei? Se poate sa atace pe altcineva din grup sa se razbune me mine? Va rog seriozitate.

2 răspunsuri:
| RainmakerX a răspuns:

Depinde cat de beat era ala. Este putin probabil sa-si aminteasca aceasta cearta.

In principiu DA, evita acel loc si atat.
Oricum nu o sa te omoare nimeni...

Ce "mafioti" care se respecta crezi ca au timp sa bata adolescenti?
Si asta numai pentru un betivan? =]]

Daca l-ai fi snopit in bataie pe ala atunci da, aveai de ce sa-ti faci griji dar asa poti sta linistit.

Evita locurile periculoase si incearca sa-ti stapanesti temperamentul data viitoare.

Succes!

Ps: Daca asta nu merge atunci iti poti cere scuze. Asa scapi cu o palma peste fata * eventual *

| godzila007 a răspuns:

Astea sunt vrajeli ca sa te intimideze, stai linistit ca nu intra nimeni peste tine i casa sau nu te asasineaza nimeni.