| alexandrunaj a întrebat:

Azi la ora de istorie am facut o boacana. Era vorba despre al Doilea Razboi Mondial si eu mi-am sustinut parerea ca as tin cu Hitler ci ca argument am spus ca a sustinut arta, inventatorii si ca a nu a vrut ca soltatii germani sa faca infractiuni dupa ocuparea Frantei, dand o lege care implica pedeapsa capitala. In clasa erau si fete si majoritatea persoanelor au auzit, profesoara mi-a parat argumentul cu faptul ca a inceput razboiul si ca a spanzurat orase intregi de rusi. Ce parere aveti am picat prost in ochii colegelor/colegilor?

1 răspuns:
| RAY a răspuns:

Parca traiam in democratie nu? nu traim in comunism de fapt, daca tu consideri ca hitler a facut numa bine parerea ta nu trebuie sa faci pe placul altora, puteai argumenta ca Germania acuma luna trecuta a publicat un volum reediat din mein kampf de 2000 de pagini si ca sau descarcat in numar mare, lasand ipocrizia la o parte americani cate civilizati au facut sa dispara? ce au facut pe unde sau dus, englezi ce au facut sute de ani pe unde avea colonii? doar germani sunt rai restul sfinti, nu a facut bine ce a facut hitler dar nu inseamna ca e el unicat in rau, nu a spanzurat rusii vrajeala de unde atata funie, au murit 20 de milioane de rusi dar nu spanzurati

Întrebări similare