anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, azi la scoala am jignit din greseala profesoara, aveam ultima ora si cand am terminat. Fara sa gandesc, pentru ca plec acasa m-am ridicat in picioare si am spus ceva ce am jignit-o pe profesoara. Colegii s-au ras de mine si spuneau ca ce se radeau de luam acuma un 4. Fara sa gandesc, adica nici nu mi-am dat seama ce am spus, am vazut deodata ca se uita toti colegii la mine si profesoru m-a umilit putin, de obicei asa face cu mine la ore, ma umileste daca nu stiu ceva... nu mi-as cere scuze pentru ca ma umileste si chestii... dar am frica ca asta ma afecta pe viitor, pentru ca am jignit-o. Ce as putea face?
Nu imi cer scuze, niste sfaturi?

2 răspunsuri:
| Fatamuntilor a răspuns:

Scuzele sunt singura optine, mai ales ca ai ore cu acea profesoara. Eventual insotite cu un buchet de flori!
A fost o intamplare, nu-i nimic grav!

| JonSnow a răspuns:

Sa pleci in strainatate la furat!

Nutule e urat sa jignesti in general cu atat mai putin un profesor! poate profesorul te *umileste* ca esti un fel de *FANE SENZATIE* pe la ore iar SFATUL MEU PENTRU TINE ESTE ca ar trebui sa iti ceri scuze si nu LASA NICIODATA ANTURAJUL sa te strice sau nu mai incerca sa iesi in evidenta prin asa ceva ca nu asta este *SMECHERIA*

Bafta.