| JustOneLife a întrebat:

Salut/Buna!
Eram in drum spre casa, cand vad ca o masina loveste o pisica...Am luat-o usor de pe jos si am inceput sa merg cu ea spre cel mai apropiat veterinar. N-am ajuns acolo, pentru ca deja murise.In mainile mele. Si-a dat ultima suflre in mainile mele...
Ma simt atat de vinovat si chiar am si plans, ma gandesc numai la asta de atunci...Si nu, nu sunt tipul de baiat care sa planga. Ultima data plansesem cu 5 ani in urma.
Sfaturi? straight face

Răspuns Câştigător
| thegatekeeper a răspuns:

Stiu cum este si chiar nu prea ai ce sa faci, avand in vedere ca ai facut deja tot ceea ce se putea. Se intampla aproape in fiecare zi astfel de accidente si din pacate, nu poti face nimic pentru a le stopa si nu poti salva intotdeauna. Incearca sa faci activitati care sa iti distraga atentia de la incident, iar in timp, vei trece peste, desi probabil nu complet.

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Gogu06 a răspuns:

Bine ca nu a fost mai rau

| DanielPH a răspuns:

Poti sa o mai ajuti doar intr-o privinta : Sa o ingropi. Si eu am gasit o pisica calcata de masina si avea un picior sfaramat cu oasele iesite prin piele, piciorul atarna si mirosea a hoit. Am luat-o in brate si am dus-o la veterinar, nu m-a putut ajuta fiindca era pe punctul sa plece in vacanta (de 1 mai). Am dus-o acasa i-am taiat piciorul, am bandajat-o si acum este bine.
Ingroapa pisica, ai facut tot ce ti-a stat in putinta ori ca murea la tine in brate ori ca murea la veterinar acelasi lucru era. Ai facut o fapta buna, ai incercat.

| timeOUT a răspuns:

Treci peste, nu a fost vina ta, si chiar ai incercat sa ajuti, nu ai de ce sa iti faci zile rele,, chiar ai incercat sa faci o fapta buna., bravo!