| CorleoneGyovanny a întrebat:

Salut.
Cam cât durează o stima de sine scăzută? Am 21 de ani, e normal la varsta asta?

9 răspunsuri:
| Catrice a răspuns:

La fel de mult cât durează maturizareahee hee

| johnnny123 a răspuns:

Durează până când începi să ai niște realizări care-ți cresc încrederea în sine.

| Hyperion7 a răspuns:

Stima de sine nu are o vârstă limita la care sa se termine sau sa înceapă. Trebuie să înveți să o îmbunătățești și trebuie să lucrezi constant la ea.

| VoidEternal a răspuns:

3 ani și 4 luni.

| ShaOfHatred a răspuns:

Stai liniștit, și eu am stima de sine scăzută. Doar că la mine nu a mai dispărut ((((:

| vlllaaddd a răspuns:

Pana ti-o recapeti

| SynapseNinja a răspuns:

În primul rând, stima de sine scăzută nu are limită de vârstă. Poți avea stimă de sine scăzută și la 21 de ani, și la 30 de ani, și la 40 de ani...
În al doilea rând, îți vei crește stima de sine prin dezvoltare personală și prin maturizare suficientă. Atunci când vei fi suficient(ă) de dezvoltat(ă) personal și de matur(ă), atunci vei avea o stimă de sine crescută și o încredere în tine mai mare.

| petrisor23 a răspuns:

"Stima de sine" e o pacaleala a psihologilor materialisti. Stima de sine e de fapt EGOISMUL, INFATUAREA, eu sunt cel mai...dar doar o iluzie care te arunca in deznadejde/depresie cand te intalnesti cu realitatea.

N-ai cum sa faci in viata lucruri pe care tu stii ca sunt gresite si sa ai in acelasi timp "stima de sine". Ateistii spun: ai incredere in tine, poti face orice, sky is the limit, esti perfect asa cum esti.
Asta e o minciuna. Nu suntem perfecti, dar orientarea spre perfectiune, chiar daca vom cadea de multe ori ne ofera alternativa corecta la "stima de sine".

Întrebări similare