| scanelas90 a întrebat:

care credeti ca este cea mai buna varianta pentru un strain sa cunoasca romani in Bucuresti. Din ce am vazut e foarte greu sa abordezi oamenii pe strada sau in alte locuri publice. In afara de asta, oamenii pe care-i intalnesti la job sau la facultate au viata lor si nu neaparat te baga in seama. Ce ziceti?
Ps. Scuze daca am gresit cu scrisul, inca invat limba romana.

4 răspunsuri:
| FaraNumePls a răspuns:

Știi foarte bine să scrii! Felicitări happy
Poți merge in club, acolo poți să te bagi in vorbă cu diverși băieți si fete. Și chiar daca nu începi tu conversația cu ei, o să o facă ei. Tu trebuie doar sa fii cool și gata happy o să vină toate de la sine.
PS: mai tuturor ne place accentul străinilorwinking

| scanelas90 explică (pentru FaraNumePls):

Multumesc mult! incerc sa scriu bine si corect, dar mai gresesc haha.
Cred ca asa e, in club. Pana acum n-am avut curaj sa merg in club singur, pentru ca mi se pare cam ciudat. Daca vorbesc cu cineva e ok, cred... dar daca doar sunt acolo, nu stiu, cred ca nu se baga nimeni in seama cu tine. Niciodata in viata mea am fost timid, dar aici sunt complet panicat! Care club crezi ca este cel mai potrivit pentru astfel de plan? hehe

| FaraNumePls a răspuns (pentru scanelas90):

In ce oraș ești?

| FaraNumePls a răspuns (pentru scanelas90):

Scuză-mă! Pentru in moment am uitat ce ai zis (că ești din București). Poți pur si simplu să ieși în centrul vechi. Acolo sunt și cluburi, și cafenele, pe scurt sunt de toate. Du-te când e noapte dar sa nu te întorci cu taxiul că îți cere 30 de lei pentru o cursa de 7 lei. Bun venit in București happy