| Decebal a întrebat:

Salut! Care e culmea prostiei omenesti?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer mi-e frica sa ma pronunt pentru ca nu sint atit de sigur ca n-am atins-o niciodata.

18 răspunsuri:
| Decebal explică:

Raspund primul:
Sa vorbesti cu gainele. laughing

Răspuns utilizator avertizat
| JeSa a răspuns:

Să stai la coadă, ca să dai colţul!laughingLoL

Stefan
| Stefan a răspuns:

Sa stingi lampa si sa aprinzi un chibrit ca sa vezi daca s-a stins sau sa scrii pe coliva ''la multi ani.''

| maya_7683 a răspuns:

Cineva cunoscut mie care,laughinglaughingavea un unchi, iar acel unchi era pe vremuri dascal iar ea sustine cu tarie si foooooarte multa mandie ca face parte din famile de intelectualilaughinglaughingDesi, iarta-ma Doamne si soseaua de centura a Bucurestiulul stie mai multe decit ea.(Ioi ce rea am fost la faza asta:d)

| andreea7520 a răspuns:

O blondă într-o maşină rozhee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu care-o fi culmea prostiei omenesti, nici nu vreau sa dau vreun raspuns luat de pe net, dar stiu care-i culmea inteligentei omenesti. Am aflat-o chiar acum, gratie intrebarii tale: culmea inteligentei omenesti e raspunsul domnului harciog.

| Razvan a răspuns:

Sa iti dai seama ca esti singurul om normal printre toti nebuniilaughing
Sau mai bine inverslaughing

| Vizitiul a răspuns:

Sa fii prost degeaba!

| Flav a răspuns:

Sa fii roman si sa crezi ca toti din jurul tau sunt corecti si cinstiti.

Abh
| Abh a răspuns:

Sa stai sa te plangi de ceva si sa nu faci nimic pentru a remedia situatia. E ceva de genul "Valeu, imi pica drobul de sare in cap" din povestea lui Ion Creanga.

| juniper a răspuns:

Sa spui ceva inteligent laughing

| dalea a răspuns:

Daca vrei sa vezi limitele prostiei omenesti din toata lumea (si nu bancuri ca mai sus) uitate la filmuletele similare de la link-ul acesta http://www.220.ro/GOTr2JzrRS/Proces-Jurizat-De-O-Pisica.

| adydassler a răspuns:

Cred ca prostia nu doare

| enemig0 a răspuns:

Sa te uiti la postul taraf

Întrebări similare