Să fiu mereu prezent la ce se întâmplă în mine și în jurul meu și să îi ajut pe ceilalți să devină mai conștienți și iubitori.
Daca o luam stiintific, singurul scop este reproducerea, pentru a continua specia. Asta e scopul vietii tuturor.
Cam incomplet spus. Scopul vietii este evolutia, iar asta nu se face doar prin simpla continuare a existentei, ci si prin transmiterea de informatie si prin descoperirile ce mai urmeaza.
Nikola Tesla nu s-a mai reprodus, ok? Ca sa facem o rectificare.
Eu vorbeam strict din punct de vedere biologic. Singurul lucru pentru care te-ai nascut a fost sa te reproduci, ca orice alt organism - de la bacterii, pana la organisme multi-celulare. Doar in felul asta specia va progresa, si repet - din punct de vedere biologic.
Pai strict din punct de vedere biologic, bre. Evolutia e tot ceva biologic. Daca nu era evolutia baza atunci nu mai apareai nici tu sa scrii pe TPU, ci procariotele. Evolutia nu reprezinta vreun scop individual.
Sa trăim. Nu mă laud, dar ăsta e cel mai bun răspuns pe care îl cei primi. Dacă trăiești, înseamnă ca nu ai ales sa mori, deși nimeni nu te retine.
Cel care trebuie sa fie scopul oricui.
Sa ma ajut pe mine apoi pe altii.
But what's between?
.between, between... nimic/gol/nothing/nada...pentru moi.
WR104 întreabă: