Buna! Majoritatea cartilor de dezvoltare persoanala pe care le-am citit mi s-au parut acelasi rahat imbalate altfel dar singura carte care imi place si o citesc in prezent este Atomic Habits, pe care o recomand.
Exact asta cred și eu despre cărțile de genul, dar totuși uite că mai sunt unele care ies din tipar și chiar te ajută. Am văzut că Atomic Habits e destul de populară, deci chiar ar trebui să o achiziționez.
Îți recomand si eu Puterea prezentului, și cartea asta mi s-a părut că e altceva față de restul și chiar merită citită.
Nu, doar experientele prin care am trecut, alea te schimba ca nu ai de ales, alea iți marchează viata, degeaba citești, am tot așa o ruda are o biblioteca de cărți de astea, a încercat dar a renunțat, culmea e ca nu a citit una întreaga, trebuie sa treci prin iad ca sa știi cum e in rai
Nici una.
Nu am cum sa cred ca citind o anumita carte îmi voi schimba mentalitatea setata intr-un anumit mod.Pana și psihologul lucrează cu "materialul clientului".
Cartile de dezvoltare personala sunt niste bazaconii pentru disperati1
Salut! Iti recomand doua carti, care le-am citit recent si mi s-au parut excelente :
-Nimic nu se schimba pana cand tu nu te schimbi, de Mike Robbins
-Iubeste si fii iubit/a, de Domnica Petrovai.
Sunt carti relativ ieftine si te ajuta sa intelegi mai mult sinele, emotiile... Si relatiile.