Salut! sincer eu nu cred. da cred daca am si o iubita din orasul meu atunci da merge dar nu de la 500 km distanta sau si mia mare . sincer nu e buna adica (tu X din constanta stai cu Y din baia mare) un exemplu tu sa zicem o iubesti tii la ea nu o inseli nimic de genu asta pe cand ea poate sa te insele cu 30 . pana ajungi tu la ea . Orikum nu cred o zi buna!
Eu nu sunt de acord deloc cu relatiile pe internet. nu iti poti da seama cum este persoana respectiva in realitate doar dupa ce scrie.
cel mai bun exemplu in acest sens sunt scriitorii care scriu la persoana I. te fac sa crezi ca el este personajul principal intr-adevar, desi nu este asa.
la mess, toti oamenii isi pun o masca. devin mai asa sau mai asa in functie de persoana. asa ca, daca vrei o relatie prin internet, gandeste-te de 2 ori inainte, pentru ca s-ar putea sa fii extrem de dezamagit/-a.
Multa bafta!
Sincera sa fiu nu credeam in chestia asta pana nu am patit-o.Era un tip Andrei mai mare cu 3 ani ca mine.Am inceput sa vorbim, apoi ne-am vazut si am continuat.Am fost impreuna 11 luni si a fost foarte ok
Depinde de persoane daca vor sa continuie relatia! Ca poate tie iti place de persoana respectiva, dar persoanei respective nu ii place de tine.