| cristianNB a întrebat:

Salut, caut si eu un site unde as putea vorbi cu un psiholog online pe chat. Daca stie cineva va rog, spuneti-mi si mie un site sau ceva.

28 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Poti sa imi scrii mie in privat ca asta e pasiunea mea

| Divy a răspuns (pentru RAY):

O.0 nu știam, adică cunosc așa puține despre tine, mă face să mă întreb

| RAY a răspuns (pentru Divy):

Adica?

Te admir în secret don't tell anyone

Inca nu am devenit gay sa stii

laughing Ray te admir ca om

Asa sa stiu daca apar in visele tale si in ce pozitii apar, pai de ce ma admiri?

| Drimmero a răspuns (pentru RAY):

Bwhahahahaha

Dacă insiști, apari ca om de știință sau om de afaceri care dai ordine cam astea sunt pozițiile în care apari laughing
Eu te admir că ai un fel deosebit de a fi și îmi place modul în care gândești, îți expui părerea personală și nu prea te lași influențat de ceilalți.

Om de afaceri? serios nu stiam asta, nu sunt om de stiinta mai am multe de invatat, mas lasa influentat de dovezi nu vorbe, nu sunt dogmatic

Și cum îți pot dovedi?
M-ai pus pe gânduri, ..deci prietenii tăi ți-au dovedit că sunt demni de încrederea ta sau sunt doar parteneri de conversație?

Eu n-am prieteni doar amici, de incredere mi-a dovedit ca sunt doar parintii mei atat, adica ma refer daca eu isi spun ca vad fantome sa si pot dovedi

| Divy a răspuns (pentru Drimmero):

Dăcă behăi trebuie să îți găsesc turma laughing

Înțeles, bine punctat, dar asta vine în timp și se pierde într-o clipă, cum crezi că poți păstra încrederea unei persoane care ți-a dovedit asta, dar într-o situație te trădează?

Buna intrebare, omul nu e perfect daca ai asteptari prea mari vei fi dezamagit mereu, man eu nu sunt iisus si eu mint si eu dezamagesc pe alti nu sunt un sfant atunci ce sa ma astept de la alti daca eu nu pot fi asa cum imi doresc, asa e omul asa e natura umana

Eu am înțeles treaba cu așteptărle, dar nu am găsit soluția dea le reduce la ceva realizabil, știi cum ai spus și tu de natura umană omul e făcut să viseze, să-și dorească cam pe principiul acesta am observat că decurge viața. Crezi că gândirea poate fi antrenată să nu aibe așteptări?

Nu,inconstient avem sperante ca asa suntem programati genetic sa fim, trebuie sa intelegi evolutia umana ca sa intelegi omul, si da omul traieste din sperante si mici scopuri, iluzi si cam atat
de exemplu eu daca as sta cu o fata chiar daca nu as vrea tot as simti ceva pentru ea ca apoi sa ma simt dezamagit

| Drimmero a răspuns (pentru Divy):

Nu rade,, Dvd... ca asta e rasul ce-a inovat site-ul!

Ce vorbești acolo? Pe tine cinte te-a inventat? laughing

Eu inventat? Nu cumva ma confunzi?

Toți suntem invențiile părinților noștri, tu ai apărut altfel? laughing
Sunt 2 Drimmero confused și tu ești clona sau originalul rolling on the floor?

Drimmero e doar unul,, unde l-ai vazut pe-al doilea?

Atunci cu cine să te confund mai are cineva insignă ca tine?
Mi-ar trebui și mie una thinking

Suta-n mie ma confunzi...

100 intră în 1000 de 10 ori laughing deci îți dau șanse

Ti-am zis,, sunt doar unul/

Dragule, eu îți dădeam șanse la asta :
http://www.tpu.ro/......t-dumitru/

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai bine cauți unul cu care sa vorbești față în față decât pe internet. Am cautat și eu la un moment dat online, am și găsit dar mi-am dat seama repede ca persoanele respective numai psihologi nu erau în realitate. Deci mai bine alegi unul în carne și oase.