Într-o relaţie nu contează înălţimea, vârsta, religia, etc. Atâta timp cât e '' dragoste '', accepţi orice de la acea persoană. Chiar dacă-i mai înaltă, are o vârstă mai înaintată sau e musulman. Mai sunt şi alte criterii, dar nu le înşir pe toate...
Sănătate!
Inaltimea nu este atat de importanta dar ca sa fie un echilibru, baiatul trebuie sa fie mai inalt decat fata sau egali.
Eu cred ca sunt extrem de putini barbatii care nu s-ar simti complexati de o partenera mai inalta ca ei asa ca ori sa fie la aceeasi inaltime cu maxim 1 2 cm diferenta ori baiatul mai inalt. Cred ca povestea asta cu inaltimea de preferat mai mica a fetei e legata si de pretentia fetelor de a fi protejate, considerate fragile si gingase. Nu stiu cat de protejata si gingasa ar mai arata una de 1 85 pe langa unul de 1 65.
In principiu baiatul trebuie sa fie mai inalt dar daca ce-i doi se inteleg si pe nici unul nu-l deranjeaza ca fata este mai inalta atunci acest lucru nu mai conteaza.
Intr-o relatie, nu conteaza inaltimea, varsta, religia etc. din moment ce va iubiti si v-a intelegeti, nu trebuie sa mai conteze nimic in afara de voi doi.
Buna. Nu prea conteaza inaltimea intr-o relatie, dar niciun baiat nu se simte bine daca fata e mai inalta.