Pai mie mi s-a intamplat cand eram mai mica 3 ani noi aveam o cutiuta in care tineam niste puisori (adevaratyi) si am vazut-o pe mama dand oua rosii ( ca era pastele peste o zi) la piu ca sa fac? am dat si eu dar intr-un alt fel am luat toate ouale (25) si le-am aruncat in pui ( ciudat e cai mai si strigam : pui pui.da de unde ca erau morti)..si venind mama in casa m-a scos pe hol la pedeapsa. Acolo era o oglina mare cat mine si plictisinduma faceam "parada modei" mam impedicat de mocheta si am "daramat" oglinda dupa toate asta m-a scos afara. Chiar atunci venise o vechina si m-a luat la ea sa dorm. era noapte
Cand a iesit mama sa ma ia in casa si-a dat seama cam disparut. A CHEMAT POLITIA! dimineata m-am trezit siam venit acasa si ce sa vad 4 politisti in fata casei: mam speriat asa de tare cam fugit la nana..era peste drum...nanei i-am spus ca m-a trimis mama la ea.nu stia ca politia ma cauta. Pana la urma nana s-a trezit cu politia la usa. Normal ca s-a speriat...MIA POVESTIT MAMA TOATE ASTA CAND AM MAI CRESCUT nu vreau funda..doar ma bucur ca mam descarcat putin.
Ryuuzuka întreabă: