| PangeeaRogvaiv a întrebat:

Ce lucru ti-ai dori sa se intample macar o data in viata ta?

30 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Ca iubirea sa fie nu doar necesara, dar si suficienta.

| positivity a răspuns:

Să cadă bani din cer.

| Hieer a răspuns (pentru positivity):

laughing si tu cu melodia laughing

| PangeeaRogvaiv explică (pentru Hieer):

Ce melodie? Treaba cu melodia ma macina pe mine de 1 an de zile si nu prea reusesc sa inteleg misterul din spatele ei. Offf, greu mai sunt de inteles unii baieti.

| Hieer a răspuns (pentru PangeeaRogvaiv):

Era o melodia ''bani din cer'' zhao o canta si de aia am zis. Si nu-s baiat.

Acum am inteles treaba cu melodia. Stiu ca nu esti baiat si nu m-am referit la tine cand am spus ca greu mai sunt de inteles unii baieti, ci ma refeream la situatia mea cu un baiat.

Ma bucur ca ai inteles laughing....si imi pare rau, daca ti se intampla ceva rau, trist cu vreun baiat.

Nu mi se intampla nimic rau cu un baiat. Problema este ca noi de fapt ne cunoastem de foarte multi ani ( 7 ani mai exact), dar o vreme nu prea am vorbit pentru ca nu am avut cum ( el a plecat de 6 ani din tara, eu am ramas in Romania), dar desi aveam id-ul lui, nu puteam comunica pentru ca eu nu aveam internet si nici mess. Dupa 4 ani de la plecarea lui din tara l-am cautat eu pe mess, fiind convinsa ca imi va da ignore pentru ca nu-mi stia id-ul, dar am ramas surprinsa cand am vazut nu numai ca mi-a dat accept dar am si vorbit si culmea ca nu ma uitase deloc ( pe celelalte colege le uitase cu desavarsire, nici acum nu le stie bine, desi le are pe facebook). Anul trecut de Valentine's day am primit de la el pe mess o melodie ( Ballade pour Adeline- R Clayderman). Apoi, in luna mai dupa ziua mea, din discutie in discutie, mi-a spus niste lucruri la care nu ma asteptam sincer sa le aud de la el in viata mea ( eu care credeam ca nu ma are la inima deloc pentru ca inainte cu 2 zile de a pleca din tara i-am spus ca il plac, dar era prea tarziu), mi-a spus ca noi avem mai multe de vorbit, ca sunte, pe aceeasi lungime de unda, ca i-ar place sa facem o excursie impreuna in Romania etc. Comportamentul lui ma cam pune pe ganduri, pentru ca mi-a spus toate lucrurile astea, dar are si momente cand pur si simplu ma evita sau cand vorbim pe facebook imposibil sa nu incurce id-urile si sa-mi scrie altceva.

Eeee...fiecare avem momentele noastre. Poate atunci cand te evita este si el suparat, le are pe ale lui...si dupa isi da seama de ceea ce a facuthappy, daca a vorbit cu tine si nu ti-a dat cu ''picioru'' sa zic asa inseamna ca e binehappy

Pai nu avea niciun motiv sa se comporte aiurea si sa-mi dea cu piciorul, nu este genul lui sa se comporte asa. Este un baiat foarte rational si echilibrat, nu face lucruri negandite niciodata. Nu-i vorba de suparare, din contra, atunci cand sunt suparata el imi ridica mie moralul si ma incurajeaza, imi este alaturi si ma sustine ( psihic ca fizic nu are cum de la 3000 de km distanta).

happy... nu ma bag, nu va cunosc...nu vreau sa-ti dau sfaturi, daca nu ii stiu comportamentul si felul lui de a fi.

Un raspuns intelept, mi se pare corecta decizia ta.

happy iti multumesc

| PαtнwαуTσBℓιѕѕ a răspuns:

Sa fiu cum vrea Dumnezeu.

| oOSaritaOo a răspuns:

Să mă mărit. happy

| LoveToHate a răspuns:

Sa am aripi, ca sa pot zbura.

| condemnedAntagonist a răspuns:

Să pot să văd mai multă nutella, o ţară acoperită de nutella.

| Woodenpints91 a răspuns:

Aş vrea să dispun măcar o singură zi de puterea pe care a avut-o Hitler.
Aşa, să mai fac puţină ordine.

| Kaℓi a răspuns:

Sa iau premiul Nobel.

| PangeeaRogvaiv explică (pentru Kaℓi):

Frumos si eu mi-as dori un premiu Nobel dar nu prea ma hotarasc in ce domeniu- literatura, stiinta, pace, astronomie, fizica, imi este foarte greu sa ma hotarasc...dar pana atunci am tot timpul din lume...

| BeyondTheDarkSun a răspuns:

Sa respir un aer curat, primordial, departe de praful din prezent.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Să-l cunosc pe Dave Mustaine

| blueheart a răspuns:

Sa-mi intalnesc sufletul pereche, sa fiu fericita, sa iubesc si sa fiu iubita.

| raresbarbier a răspuns:

Sa merg intr-o vacanta in jurul lumii

| Anonimuuuussssss a răspuns:

Sa fie toti membrii familiei in viata, reuniti la o masa

| andipd a răspuns:

Sa ii intalnesc pe W&W adica pe cei din poza mea happy Ori sa imi vad toate rudele in viata si decedate macar o zi sad

| dgeko a răspuns:

Sa am parte de ce imi doresc cel mai mult.

| FckYeah a răspuns:

Să plouă cu bani din cer, în timp ce o *** pe Beyonce într-un loc mişto. Funda?

| ghemarius09 a răspuns:

Sa cada cu playstatanuri din cer

| Gabi7zu a răspuns:

Cred ca ceva care sa ma scoata din rutina zilnica as zice eu. o aventura ca cele din filmele americane gen American Pie sau EuroTrip. ceva despre care sa pot povesti cu mandrie si sa-i las pe ceilalti cu plini de uimire. Asta sau Apocalipsa. toate regulile civilizatiei umane sa fie incalcate si toata lumea sa faca tot ce se poate pentru a supravietui. sincer mi-am imaginat un astfel de scenariu laughing)
in fine. imaginatia este un lucru uimitor tongue
Dar tu?

Întrebări similare