| Anonimus5556 a întrebat:

Salut ce numele meu este ion în urma cu 3 anii m-am cunoscut cu actuala mea concubina și am observat că ea nu este una obișnuită ea este o fata tulburată și cu probleme psihice grave datorita abuzurilor prin care a trecut înainte nu a vrut să recunoască nimic nici în ruptul capului dar până la urmă după multe încercări mia recunoscut că pe când era doar o adolescentă a post pândită de pe geamul din spatele băi de fratele ei cu 2 ani mai mic.
Ea in momentul respectiv le-a spus părinților ei însă acestea nu au luat o măsură ci doar o mica ceartă banala după câte mi-a spus ea și până la urmă s-a întâmplat. violul chiar in casa lor când părinți lor era plecați frate ei la amenințat că o bate daca ii spune cuiva și așa a continuat abuzul căci ea nu a recunoscut niciodată decât dar mi-e după mai multe încercări de convingere și ori de câte ori trece pe la părinți lor din motive că ne certăm sau că dorește să își vadă băiețelul îi este groază de fratele ei necurat
Eu am incercat intr-o zi sa le explic dânșilor că fica lor este abuzată sexual de propriul ei frate însă nu am văzut nici o pasare am vorbit în zadar am incercat sa o fac pe fica lor sa le explice dânșilor cum sta treabă însă ea a spus că totul e doar o poveste de țară cine mă poate ajuta cu un sfat eu am incercat sa o înțeleg chiar daca este un lucru absurd însă nu a mers mi-a recunoscut că și virginitatea și la pierdut cu dansul

2 răspunsuri:
| 1onur a răspuns:

Să mergă la poliție dosar penal! Să-l închidă la pușcărie dacă chiar este Adevărul ce spui și s-a întâmplat.cu Adevărat, să-și trateze în halul ăla de bolnav! sora!

Ăsta merită pușcărie este un violator! bolnav!

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

"însă nu am văzut nici o pasare "
Ce-ai vrut sa spui cu asta?

Textul tau e foarte dificil de citit. Nu exista semne de punctuatie, nu stim unde incepe si unde se termina o propozitie.

"dorește să își vadă băiețelul" Are un baietel care nu locuieste cu ea? Ce fel de mama e concubina asta a ta?

Nu e clar ce vrei tu sa faci. Vrei sa o ajuti pe ea sa isi revina sau vrei sa ii convingi pe parintii ei de incest?
Trimite-o la psiholog. Are 12 consultatii gratuite pe an cu trimitere de la medicul de familie.
https://www.avocatnet.ro/......-stat.html