Urasc manelele... nu imi plac si nici sa nu aud de ele, parerea mea este ca nu au ce face cu viata
Buna!
Hey, nu faceti discriminari! ce dumnezeu.asculta sau nu manele tot oameni sunt. deci va rog frumos.nu's una dintre cei care asculta manele dar totusi sa nu fim rai.
Cei ce nu asculta manele, in acelasi timp marginalizand pe cei ce asculta, se cred evident superiori celorlalti, iar pe cei ce asculta ii catalogheaza ca fiind inculti.eu nu stiu cat de adevarata e teoria asta pentru ca un gen de muzica nu iti poate influenta gandirea sau nu te poate face mai incult.eu personal nu ascult dar nu pentru ca as fi marginalizata ci doar ca prefer alte genuri. dar nu trebuie sa se simta nimeni marginalizat din cauza genului de muzica pe care il asculta.
Gusturile nu se discută. Cui îi place să le asculte. Dar numai ei nu şi tot cartierul că poate nu la toţi le place muzica ţiganilor(manea; habar nu au poate ce înseamnă manea şi din ce limbă vine că de ar ştii nu ar fi ieşit aşa zisele manele de la noi)
Mie mi se poar români ţiganizaţi. Din pacate tot mai mulţi practică chesatia asta,...
I-auzi bre, ce jignit sunt la postarea asta. Si rrom, si cocalar, si prost...la naiba, nici nu reusesc sa ma incadrez printre voi. Numai Mozart pe aici.
@babyisabela, is milioane de manelisti in tara asta, ti-se pare ca ei is cei marginalizati?
O parere foarte proasta.Macar daca.ar sta in banca lor si termine cu toate fitele de pitzi si coca
Oricum.parerea mea este ca din genu' asta de muzica nu inveti nimic
Gresesc.inveti prostia.
MI se intampla de multe ori sa merg pe strada si sa strige dp mine toti cocalarii " Uite. o si p'aia e rockerita. " si alte tampenii.
Din pacate.in Romania sunt multi oameni de genu' asta
Vorba unui bun prieten " Daca mai traia Ceausescu murea de ce vedea.murea de rusine"
Salut! pai e treaba lor ce fac, dar ce ai zice dk ai mai formula si u altfel intrebarile? multumesc! amuzanta faza cu cocalari&pitzipoancenu ascult mozart dar nici manele, fiecare asculta ce-i place
Sincer va spun ca este primul rasp care il dau pe net nu ma pasioneaza chestia asta dar vorbind despre subiect parerea mea este ca modul in care iti petreci copilaria ce iti inconjoara copilaria au ca rezultat printre altele si muzica pe care o asculti si gandindune logic nr de persoane care asc manele este destul de mare si nu putem spune ca sunt toti inculti sau prosti sau lipsiti de pic de inteligenta dar cum orice lucru atinge extremitatile in mod egal observam ca manele sunt ascultate si de oameni cu mare puteri dar si de cocalari si cocalari in opinia mea sunt oameni fara minte care sunt dea dreptu prosti si pe deasupra din comunitatea rroma automat maj pers vazand comportamentul lor prima parere se refera la rromi care li se face o imagine din vina acestor oameni si a doua parere se refera la manele care sunt ascultate si de acesti oameni toate sunt in aceeasi oala dar nu este corect eu pot spune sincer ca nu asc manele ci pe cea a lui florin salam si numai atata nici alt gen si pe salam sincer il consider cel mai talentat solist vocal din Romania... maj pers fac nu fac diferenta dintre manele, lente, muzica de ascultare, hore... si le pun pe toate la un loc si aici este o diferenta dintre persoanele care asculta cocalari ceva si rstu alceva cine vrea sa comenteze aiurea nu-i nicio problema poate sa se descarce. Anonim Masculin 20 de ani