| Doarunaltutilizator a întrebat:

Salut.
Ce parere aveti despre emisiunea iUmor de pe Antena 1?

Răspuns Câştigător
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Eh. Nu criticam acum. (Kanal D shhh ) dar acum emisiunile astea promoveaza prostia. Nu mai e nimic bun la tv.

10 răspunsuri:
| OnuOnulică a răspuns:

Numai umor nu găsești acolo.

| Doarunaltutilizator explică (pentru OnuOnulică):

Cam asa e asta e adevarul m-am mai uitat la unele clipuri si mai aparea cate un suras dar nimic altceva dar e destul de ok emisiunea.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Emisiune de pe antena 1. In afara de in puii mei nu e nimic amuzant acolo. Doar prostia.

| Doarunaltutilizator explică (pentru DoarBogdan):

Ai dreptate frate.

Chiar e multa prostie acolo.
E o emisiune pe Antena 1 care se difuzeaza pe la 12 noaptea 'Un show pacatos" e imposibil sa nu fii auzit de el sau sa il vezi acolo gasesti prostie la cota maxima la fel si in alte emisiuni gasesti tot felul de prostii cu prosti cat cuprinde.

Asa e sunt numai prosti ca Dani Mocanu am si vazut un clip cu el aseara de pe Antena Stars l-am vazut pe youtube cred ca stii de care vorbesc ala unde era la emisiunea lui Mihai Morar ala.
Sau Nelson Mondialu sau Mizil.

| DoarBogdan a răspuns (pentru DoarBogdan):

Mersi de funda happy

Cu placere man.

| DoarBogdan a răspuns (pentru Doarunaltutilizator):

Eh. Nu criticam acum. (Kanal D shhh ) dar acum emisiunile astea promoveaza prostia. Nu mai e nimic bun la tv.

| WaterDrop a răspuns:

Trasa de par intre doua reprize de plans ale lui Bendeac, costumatiile din ce in ce mai traznite ale Deliei iar Cheloo - Fabricant de gunoi.

| Sociopat a răspuns:

De rahat.