Dar cine are ochi pentru asemenea fete.Astfel de domnisoare merita toata ignoranta mea.
Sufera de nebagare in seama, trebuie sa atraga atentia in vreun fel, pentru asta pozeaza in dive, nu le ajungi la nas nici cu prajina. Ce sa zic, mi se par anoste, infantile.
Fetele si baietii care se dau in spectacol ii tratez cu ignoranta.
din totdeauna am avut asa o stare de greta pentru aceste persoane.
am avut si eu cativa in clasa care vorbeau urat cu noi(noi fiind de la tara), aveau fite sh se luau de persoane degeaba pe strada.
dar eu fiind mai tare in gura ca ei i-am pus cu botul pe labe cum s-ar spune sh am devenit o clasa unita...
dar mai sunt cazuri care nu au remediere. e o tipa din Focsani care e super cu nasul pe sus... ea e mare sh tare dar intr-un final si-a luat bataie de la o prietena de-a mea care a maturat cu ea pe jos.
in fine!
dar tot asa e sh acum
Le place sa fie in centrul atentiei poate pentru ca nu ii baga nimeni in seama, oriqum nu suport astfel de persoane.
Eu cred ca fetele de acest tip au o carenta de personalitate. O fata cu adevarat constienta de valoarea ei nu ar cauta orice prilej sa atraga atentia, nu ar intra in discutie chiar daca nu cunoaste foarte bine tema conversatiei, si-ar vedea de treaba ei asteptand sa-i fie cunoscuta personalitatea nu sa si-o impuna cu orice pret.Cred ca trebuie tratate cu indiferenta. Daca li se intoarce pur si simplu spatele, li se taie avantul si li se ofera si o lectie de viata.Asa incat, consider eu, nu e nevoie sa stergi cu ele pe jos; devin singure penibile.
Dalia5didi întreabă: