Despre faza cu sicriul dk era inauntru sau nu nu stiu si nu prea ma int:-sdar cred ca fata lui a plans pe bune, oricine ar plange dk i-ar muri un parinte, sau cel putin asa e normal.imi place muzicaa lui, mai ales cum dansa, dar mi se pare ceva nedrept din partea multora(inclusa in lista sunt si eu, recunosc). pn sa moara aproape nimeni nu il mai asculta dar dupa ce a murit a devenit iar o vedeta si mai toti au in telefon o melodie cu el chiar daca habar nu au cine a fost michael jackson:-s
Stii poate nu de fapt tu nu stii adevaru Michael Jackson a avut o clona care clona lui a murit sunt cateva videori care nu corespund de loc cu Michael Jackson desi e el in video pe youtube face niste gestuuri pe care Michael Jackson original nu lear fii facut pentru tot el spune ca e foarte timid tot intr-un video tot pe youtube si el acum traieste ascuns
@TheGame: Si cum au reusit sa-i faca pe copiii lui sa planga la inmormantare? I-au tras de urechi cand nu se uita nimeni? Sunteti ridicoli.
Michael Jackson e mort, din pacate, la fel ca si Elvis despre care pana si in ziua de azi se scrie ca ar mai trai.
anonim_4396 întreabă:
LisaJulie întreabă: