Romani critica și judeca absolut orice,plini de ura și venin,întra pe rețelele sociale vezi doar diavoli care critica, judeca jignesc și sunt mândri ca ei știu totul, și pe strada se uita maxim la tine, dacă asculți manele ești țigan, daca asculți rock ești satanist hop ești vagabond, absolut orice lucru este de judecat
E absolut incorect să apreciezi o persoană doar în funcție de genul muzical pe care îl preferă.
Dar nu poți nega faptul că genul muzical preferat de cineva îți poate face o impresie despre acea persoană, așa cum îți face o impresie și genul vestimentar, comportamentul, modul în care vorbește, modul în care interacționează cu alții, etc.
Până la urmă, toate astea adunate definesc într-un fel caracterul/felul de a fi, al persoanei respective.
Nu cred ca este vorba doar de muzica, orice gen de muzica, inclusiv manelele vin la pachet cu un anumit comportament, cu o anumita mentalitate. Cati oameni foarte inteligenti cunosti care canta ori asculta manele? Probabil nici unul daca nu ii pui pe aia cu "scoala vietii" ori singurele carti deschise sunt cele de joc... Asta spune multe, exista tipare de comprtament pentru oamenii care asculta un anumit gen de muzica.
Yep exista persoane care intrec orice limita si de obicei sunt cocalari care baga boxa sau ies cu masina prin oras cu muzica la maxim
Nu prea ai cum sa nu judeci asemenea specimene indiferent de ce muzica asculta. Nu are treaba nimeni cu manelele ci cu oamenii in sine.
Iar legat de "ca te i-a lumea peste picior" nu le mai zi si nu arata ca asculti manele.
Muzica trebuie sa fie ascultata in pace daca nu esti intr-un club si nu poti sa te crizezi tu ca te judeca lumea daca o asculti in public, nimeni nu-i place si gusturile difera, plus muzica este o definitie a personalitatii cum a zis si Hammurabi.
Sa-mi zica cineva cele 3 melodii preferate /ce versuri au si ii pot defini personalitatea omului cel Putin cu 50%.