| LarisaDocna a întrebat:

Salut, ce parere aveti voi personal de roata vietii in dragoste? Adica ce dai in viata primesti inapoi? Nu vreau sa ma bag foarte mult in detalii doar ca eu am suferit enorm de mult din cauza unei relatii.Repet ENORM genu ala de plans noaptea de te sufoca.Iar persoana pentru care ti-ai da viata sa nu mai dea 2 bani pe tine sa te jigneasca si injure ca a gasit ceva mai bun ca tine. Oare pe oameni astia nu i vede Dumnezeu? de ce intotdeauna cand fac rau lor le merge bine iar cel ranit sufera ca un caine? E adevarata zilcala cu roata vietii sau e doar spus asa ca un slogan de incurajare pentru cei slabi?

5 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Poate si pentru ca voi alegeti tipi badboys care ei se comporta conform a ceea ce sunt rai

| LoveSleep a răspuns:

Săraca de tine. Dacă vrei să vorbim sunt aici. Poate facem și un copil sau 2.

| Florentina9210 a răspuns:

E bine ca ai scapat de retardat. Cu anonim te jigneste? Sau are cel putin curajul sa iti spuna pe direct?
Stai linistita ca de psihopat nu scapi. Isi va face conturi si va incerca sa te ''imbarlige'' iar, nu pune botul.
Vei gasi si tu persoana care sa te merite. Si de ce sa plangi? Niciodata nu am inteles chestia asta.

| WaterDrop a răspuns:

Dumnezeu nu vede pe nimeni pentru ca este ocupat cu altele. Lasand asta la o parte, nu le va merge bine pentru ca ce dai, aia primesti(cam aceiasi chestie cu roata).Dar la ce nivel trebuie sa intelegi asta.O persoana care a fost capabila sa-ti faca asta, clar este definita de acest lucru si o va repeta, insa pana la un punct, pentru ca atragem ceea ce suntem.Esti o persoana rea, faci rau, atragi persoane care sunt la fel ca tine, nu are cum sa-ti mearga la nesfarsit pentru ca doua persoane de acelasi tip se resping mai devreme sau mai tarziu.Usor confuza treaba nu? Probabil te intrebi daca este asa, de ce nu a stat langa tine pentru ca voi erati doua opuse. Dureaza ceva pana ca actiunile noastre sa capete ecou, nu se intampla peste noapte.O persoana care face mereu bine, va primi eventual bine, dar nu din start pentru ca nu s`a focusat doar pe acest lucru.Nu stiu cat ai priceput asa ca voi spune da, este adevarata zicala ta.
Acum lasand teoria la o parte, tu revino`ti si bucura`te ca ai scapat de el (ai vazut cate femei sunt batute si nu au scapare), pentru ca acum la sfarsit ai vazut cum era cu adevarat.Ai fost orbita de iubire, acum invata sa vezi din nou.

| MistretulPufos a răspuns:

Pe mine nu ma iubeste nimeni. Apropo Dani Mocanu nu da inapoi

Întrebări similare