| Georgia1234567890 a întrebat:

Ce pot face ca sa alung tristetea?

10 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Sa te obisnuiesti cu rasul toata ziua.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Dar ce ai pătit? De ce esti tristă?

| Seepty a răspuns:

Sa nu te mai gandesti la acel lucru/persoana care te intristeaza si sa faci ceva productiv sau sa iesi cu prietenii ei te vor ajuta sa uiti.

| andrei1237 a răspuns:

Cauta-ti pe cineva care sa te faca sa razi mereu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te uiti la comedii (The Nanny, M.A.S.H.), asculti melodii ritmate, te joci cu animalele si uiti de tot ce e trist, admiri natura din jurul tau.

Răspuns utilizator avertizat
| Simion_Alexandru_1992 a răspuns:

Buna Georgia!
Imi pare rau ca esti trista. Mi-ar face placere sa reusesc sa te inveselesc (macar putin). Ce s-a intamplat?
Iti ofer un video care, sper eu, te vor ajuta sa zambesti :)
https://www.youtube.com/watch?v=62oby83NtGw

Oricare ar fi motivul, Fi Puternica. Peste o saptamana, o luna, un an... orice problema pe care o ai acum, nu va mai conta. De unde stiu? :) Pai... mai conteaza acum problemele pe care le-ai avut acum o luna, o saptamana, un an? Te-au ajutat sa evoluezi. Ai incredere in tine, tine capul sus si mergi mai departe.
Iti doresc o seara minunata in continuare, Georgia! Pe curand.

| Georgia1234567890 explică (pentru Simion_Alexandru_1992):

Iti multumesc mult, Alex! Voi lua in considerare sfatul tau happy

| Simion_Alexandru_1992 a răspuns (pentru Georgia1234567890):

Oricand, si cu alta ocazie happy
Daca sfatul meu iti este de folos, si consideri ca merit, as aprecia fundita (raspunsul meu ca fiind castigator).
De asemenea, daca doresti sa te ajut si cu orice alte sfaturi, imi poti lasa oricand un mesaj.
Pe curand!

| Irizelda a răspuns:

Vorbeste mult cu tine, cauta-i cauza. Manaca regulat, de preferat smochine, banane, curmale, si grapfruit. Asculta muzica, fa ceva ce sa te linisteasca, suna-ti prietenii, ajuta oamenii necajiti, ai grija de sufletul tau, dormi indeajuns si de cate ori simti ca iti stau lacrimi in ochi sau ai un nod in gat, respira cat mai adanc si aminteste-ti ca viata nu va sta in loc pentru durerea noastra. Toate trec, chiar si tristetea.

Întrebări similare