| acerr a întrebat:

Salut.
Ce reprezinta familia pentru secolul 21?
Iubire, respect, siguranta?
Voi ce credeti?

Răspuns Câştigător
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

America are probabil cel mai mare procent de prostie. Uita-te doar la presedinte.
Aia se casatoresc, ingrasa si omoara, fara discernamant. Bineinteles ca nu toti, dar acolo sunt cei mai prosti prosti.

17 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Fericire, viitor, mostenitori si chef de viata

| acerr explică (pentru mgtow):

Loll,ai vazut vre un film bun cu o famile fercita?

| mgtow a răspuns (pentru acerr):

Sant in realitate familii fericite

| acerr explică (pentru mgtow):

Sunt,sigur
dar nu as putea spune un procent ...cat la suta?

| mgtow a răspuns (pentru acerr):

Dumnezeu stie

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Cum adica pentru secolul 21? Familia e o moda?
Familia reprezinta ce vreau eu sa reprezinte. Ce am invatat din familia in care m-am nascut, sau ce mi-a lipsit in copilarie, sau ce am chef.
Nu e dupa secol. Daca eu vreau sa am o familie ca in secolul 13, atat timp cat gasesc o duduie care se multumeste cu bataia, asa o sa fie familia.
Nu suntem toti la fel, ar fi prea ca la oras.

| acerr explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Ayayay esti vre/un geniu?
atata timp cat vorbesti tampenii nu iti mai raspund! FAMILIA este fix pix
fiecare maninca singur, doarme singur vorbeste singur! nu mai sunt familii, cuplurile tinere dupa 2.4 ani divorteaza, copii nu se inteleg cu parintii. stai in banca ta.

Nu e o moda @ e doar un cuvant

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru acerr):

Tampenii?
Ai vrea sa fim la fel de prosti, si sa generalizam impreuna? Nu, tanti.
Eu o tin pe a mea. Familiile sunt foarte diferita, nu fi batuta in cap.
Relatiile sunt foarte diferite.
Exista tipe care vor sa conduca 100%, tipi care vor sa conduca, tipi care se lasa condusi, tipe care accepta sa fie carpe, exista in continuare oameni simpli de la tara, care evalueaza un partener in functie de harnicie, familia din care provin si "istoric", exista in continuare persoane care se cupleaza din interes, sau din ordinul parintilor. Toate categoriile astea exista, formeaza cupluri iar in final ajung si la casnicie. Sunt foarte diferiti, asta ziceam.
Dar creierasul tau nu accepta diversitatea, cauta concluzii subiective.
Suntem peste 50% din tineret trecut de 25 de ani, si fara nici un plan apropiat de casnicie, si doar vreo 20% care s-au casatorit deja pana la varsta asta, din care in final, vreo 10% (din totalul de tineri) vor divorta.
Cat de incuiata sa fii, sa-mi spui mie, tanar fara planuri de insuratoare, ca tineretul de acum se casatoreste ca sa divorteze?
Tu cati ani ai, si cate mii de tineri cunosti de aproape, ca sa scoti cugetarile astea?

Eu stiu urmatoarele.
familia din ziua de azi este un cuplu neferict,si nu e vorba de tine ca esti tanar si inca nu te ai insurat,si tu ai famile,sunt fericiti? sau sunteti o famile fercita, unita? familia nu este ca odinioara! majiritate asunt la a doua casatorie, chiar daca avem familii nu suntem multumiti, nu ne intelegem, esti un pic naiv

Familie formeaza si parintii mei. Ai nevoie de o audienta cu ei, sa pricepi ca unii nu s-au casatorit aiurea?
Si rudele mele formeaza cupluri fericite. Exceptiile sunt foarte rare, mai exact am printre rudele tinere 3 cupluri fericite si nedivortate (casnicii intre 5 si 20 de ani), si doar unul casatorit cu o moldoveanca (asta a vrut, problema lui). Si tot nu e divortat.
Deci s-ar putea sa fie o problema de zona/neam de neseriosi, din cauza asta generalizezi.
Sa inteleg ca tu te-ai maritat de-a poolea, daca asa vezi lucrurile.
Spui ca sunt naiv; te gandesti ca totusi eu nu am gresit? Poate pe mine ma duce mintea sa aleg ceva bun, sau sa-mi traiesc singuratatea fericit, in locul unei casnicii care poate sa-mi strice ani buni din viata.
PS: si colegii mei de la serviciu au casnicii trecute de 10 ani, si par fericiti. Dintr-un colectiv de 80 de persoane, doar una a fost parasita (divort), iar altul a fost parasit o perioada pentru ca umbla la kurve, dar pana la urma a fost iertat.
Muta-te din Vaslui, daca vrei sa vezi altceva.

Draga aici nu era vb de familia ta
era o intrebare la modul general, poate am formulat eu aiurea cu sec 21, si eu am familia buna, ne distarm suntem pe aceeasi unda, calatorim si facem multe chestii impreuna, Dar daca ar fi pe o scara de la 1...10, media familiilor care au o relatie buna este vai si amar! si asta nu e din capul meu tocamai citsisem un articol in care scrie > familia este doar citez< un nume, un cuvant fara valoare in care mai multe pers convietuiesc sub un acoperis, intr o admosfera apasatoare si bla bla,, deci e tragic! lipsesc multe intr o familie

Daca tu ai o familie frumoasa, si rudele tale la fel..vezi vre o intrebare referitor la famila ta? SUNT MULTE FAM OK, dar 80% sunt in vant.
Ce inseamna familie?

Pentru mine inseamna iubire, respect, siguranta, ajutor, si mai ales un camin.
Dar cum spuneam, familie e si aia in care sentimentele nu conteaza, si se merge pe partea practica, cu roluri clasice: el munceste pe bani, ea face mai mult treburi in casa.

Daca am cauta cred ca sunt statistici, stiu ca usa are cel mai mare nr de div

America are probabil cel mai mare procent de prostie. Uita-te doar la presedinte.
Aia se casatoresc, ingrasa si omoara, fara discernamant. Bineinteles ca nu toti, dar acolo sunt cei mai prosti prosti.

| FreddieM a răspuns:

Exact.In context social inseamna doua sau mai multe persoane care isi ofera reciproc valorile enumerate mai sus. PS:Nu e neaparat sa fie rude.

| acerr explică (pentru FreddieM):

Teoretic ai dreptate, dar am putea detalia

Întrebări similare