| aNonim_4610 a întrebat:

ce sa fac, cred ca o sa ma mut in alt capat al tarii si trebuie sa imi schimb si scoala, eu nu pre sunt buna la mate sunt plinuta si ce credeti o sa am prieteni, nu o sa rida nimeni de mine, mi-e rusine ca nu stiu mate si o sa rida toti de mine, cum credeti voi?

5 răspunsuri:
| ATHOS a răspuns:

In acel capat de tara, frumoasa domnisoara, nu va rade nimeni de tine. Acolo oamenii sunt mai buni, mai frumosi, mai destepti, mai educati, mai civilizati, mai manierati, mai intelegatori, mai curtenitori, mai draguti, ...Asa ca te poti muta linistita.
Bafta!

| StreetDancer a răspuns:

Eu nu cred ca va rade cineva de tine. Si chiar cred ca o sa ai prieteni. Mi-am dat seama din intrebarile si raspunsurile pe care le'ai dat anterior ca esti o fire foarte prietenoasa, o companie placuta deci sincer nu cred ca o sa ai probleme cu prietenii. Desigur, si eu as fi la fel daca ar trebui sa ma despart de prietenii mei, dar gandeste-te ca nu te muti acolo pentru totdeauna. Daca o sa vrei, peste cativa ani ( cand vei fi pe cont propriu) te voi putea intoarce aici. Si pana atunci vei putea tine legatura cu vechii tai prieteni. O sa vezi va fi distractiv sa va toti trimiteti poze pe net ( mess, email ) sau ati putea sa va trimite-mi chiar vederi prin posta sau scrisori ( e mai amuzant ).

Totul va fi bine. Dar nu mai fi atat de pesimista. Si sincer, fiecare are defecte. De ce ti-ar fi rusine daca esti un pic mai plinuta? Nu ma intelege gresit, nu considera acest lucru un defect. Este doar un lucru neplacut uneori care momentan te incomodeaza pe tine. [ Aduti aminte de intrebarea care ai pus-o anterior si de raspunsul pe care ti l-am dat. Eu cred in tine, chiar cred ca vei reusi daca vrei.]

E important sa crezi si tu in tine. Tu trebuie sa fii prima care crede.

Multa bafta! big hug

| PandaCrusher a răspuns:

Eu chira m-as bucura in locul tau!
Priveste partea ce buna... scapi de toti prostii si psihopatii astia de pe-aici.
Si nu, nu cred ca cineva ar rade de tine.
Totul ar fi foarte ok!
Fii prietenoasa si deschisa, si cu siguranta vei face o prima impresie buna!

Norocccccccc!

| PandaCrusher a răspuns:

Poti tine legatura cu ei.
Puteti vorbi pe mess, la telefon. si in vacanta ai putea sa mergi sa le faci o vizita!

| aNonim_4610 explică:

Dar nu vreau sa ma despart de prietenii mei...