anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce sporturi pot practica atat fetele cat si baietii?

Si care sunt sporturile in care fetele pot concura cu baietii?(exclus inotul si sahul)

happy

Răspuns Câştigător
| Drimmero a răspuns:

Fotbal, baschet, volei, handbal,, box, kickbox, karate, judo si toate artele martiale.

| anonim_4396 explică (pentru Drimmero):

Ma gandeam ca visezi cand zici de kickbox dar cand ma gandesc la una ca Ronda Rousey, pai iti da aia una de visezi doar stele vreo 2 zile laughing.

| Drimmero a răspuns (pentru anonim_4396):

Evident ca una cu experienta vasta in kickbox/box si in arte martiale te bate ca la covoare, chit ca e femeie, stie tehnica...))))

Mda.

Multumesc!

Cu placere, sa cresti mare!

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Hhahahahappy

Sunt deja marelaughing)

Atunci sa fii sanatoasa si sa tot cresti ))))

14 răspunsuri:
| AFR81 a răspuns:

Sporturile pe care le pot practica atat baietii, cat si fetele, sunt numeroase. As recomanda tenisul de camp, handbalul, tenisul de masa si voleiul. In ceea ce priveste a doua intrebare, teoretic, pot concura la orice sport. Problema e ca, fara suparare, dar m-am chinuit ceva si n-am gasit niciun sport pe care femeile sa-l practice mai bine decat barbatii sau care sa fie mai spectaculos la feminin decat la masculin.

| Drimmero a răspuns (pentru AFR81):

Fotbalul feminin > Liga 1... la asta ma contrazici?

| AFR81 a răspuns (pentru Drimmero):

Nu mai urmaresc fotbalul romanesc de mult si nu ii inteleg pe cei care, de placere, o fac. Totusi, exagerezi laughing

| Drimmero a răspuns (pentru AFR81):

Nici eu nu mai urmaresc fotbalul romanesc, cei care inca il urmaresc sunt de-a dreptul sinucigasi si masochisti,, isi maltrareaza singuri psihicul.

Evident, dar tot avem un fotbal slab si fara sperante.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tenis imi vine in minte.

Asa, am uitat de tenis.