Cati ani ai?
Vad ca intrebi despre aia de 20-25 ani, dar tie nu-ti dau mai mult de 15-16 ani, odata ce scrii cu "k" in loc de "c", specifica generatiei de agramati.
"Eu sunt băiat k idee"
Buna.Daca e vorba de o fata anume atunci intreab-o pe ea.
Daca zici asa la general, unele cauta sa se distreze, in timp ce altele sunt la facultate si se ocupa de cariera profesionala.
Depinde de mai multi factori si de la femeie la femeie. Dar daca vrei un raspuns la general, depinde de patura lor sociala. Adica:
Daca fata e saraca si nu o duce capul, cel mai probabil ea nici macar nu stie ce vrea de la viata, si ajunge cuplata cu unul cu vreo 10-15 ani mai mare care ii face si un copil.
Daca e din clasa mijlocie, ar vrea de la viata in primul rand siguranta, un loc de munca, si odata ce le are, daca doreste, sa faca si o familie.
Si daca e din paturile sociale inalte cred ca mai mult o sa puna accent pe afacere, influenta, putere, etc.
Concluzia din ceea ce spui tu este ca cele mai sarace si pe care nu prea le duce capul vor avea cei mai multi copii, pentru ca se vor apuca cel mai devreme de facut copii. Deci oamenii viitorului vor fi majoritari copiii acestor femei. Deci omenirea se duce la vale...
Eu sunt fată și am 17 ani si pot sa spun ca din ce vad in exterior e foarte greu sa găsești o fată potrivită/bună pentru ceva serios.
E adevărat, fetele se maturizează mai repede dar generația in care traim se lasa influentate si vor onlyfans, bani, vacante etc.
Dar sunt foarte multe fete, totodata mature cu, capul pe umeri, lângă care poți sa ai cea mai frumoasa relație/casnicie/familie.
Si ca sa raspund mai clar la întrebarea ta, sincer...eu zic ca vor sa se distreze pana in 25 de ani, spun pentru ca am prietene mai mari si ele asta vor.
anonim_4396 întreabă: