anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce zici dacă nu ai mai avea acces la internet, televizor, radio, cărți, telefon sau să ieși cu prietenii ori să ieși din casă (un fel de închisoare, însă fără alte resteicții afară de cele menționate mai sus) pentru 1 lună să zicem, cum ar arăta lumea ta, ce alte activități ai avea? Eu spre exemplu aș găti și aș încerca să învăț să cânt la chitară, + muuultă muzică!happy

5 răspunsuri:
| AnoAnonima0 a răspuns:

As face multe experimente, as umple baloane cu apă și după le arunc după balcon apoi as emite un film horror împreună cu fratele meu adică să facem niste spiritism.

| Freya1 a răspuns:

Exerciti fizice, jocuri, as gati, as face ordine si mai ales daca as avea dreptul la foi si pix as scrie povesti

| Drimmero a răspuns:

Adica sa nu am contact cu ceea ce-mi place? Hmm,, as lua-o razna!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Atata timp cat am muzica, ma doare in dos. Nu mor fara interenet, cand merg in vacante imi las laptopul acasa si telefonul. Tv? Il folosesc doar pe post de monitor la pc, nu am mai deschis pe canal din 2009. Radio ascult doar la masina din cand in cand. Carti nu prea citesc, citesc totul de pe net. La cat folosesc eu telefonul te doare capul. Cat despre prieteni, am doar unul si bun dar nu as muri o luna fara el. Daca imi iei muzica ne certam rau laughing.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Probabil și eu m-aș apuca să cânt la un instrument, dar am nevoie de internet pentru informație. Și de calculator/telefon să ascult muzică. Ce spui acolo e imposibil. Până și cărțile sunt interzise?