| LordCristobal a întrebat:

Salut!
Chiar în seara asta mi-a venit întrebarea in minte.
Vizionarea de filme horror într-un mod regulat ar putea avea efecte negative asupra psihicului?
Dar ar putea exista și efecte pozitive sau benefice?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie sincer filmele astea mi se par puerile,rad la ce filme horror sunt acum in loc sa fiu înspăimântat,chiar as vrea sa simt puțina frica,adrenalina,dar numai desene animate laughing
Nimic pe lumea asta nu dăunează daca acțiunea nu e exagerată,și exista un echilibru in toate,atunci nimic nu afectează psihicul.
In schimb daca ai probleme grave psihice nu este recomandat,mai bine e sa fie evitate,mai ales în psihoze,paranoia,anxietate generalizata și schizofrenie.
Păcănelele au un efect devastator asupra psihicului,mai ales când pierzi,am aflat astăzi laughing o sa le las in natia lor,și când am zis că mă pot lăsa de țigări m-am lăsat,eu am reușit maică-mea niciodată sau alții! ( Cunoscuți)
Daca ai coșmaruri,atacuri de panica de altfel nu e recomandata vizionarea filmelor horror,comedia ajuta cel mai mult,și cele thriller trebuie evitate.
Am citit că,cică cei care se uită in mod exagerat la filme horror au tendințe de psihopatie,sociopatie,dar nu e dovedit științific.
Și cele XXX daca sunt vizionate într-un mod exegarat afectează,orice este exagerat este morbid,deja o patologie,in viață trebuie sa avem un echilibru asupra orice acțiune pe care o facem,exercităm.
Nimic nu e mai dăunător pentru psihic ca: drogurile și jocurile de noroc,astea te termina pe viață daca nu ai autocontrol, și cu psihologi, și dezintoxicare scapi incredibil de greu.
Și mie îmi plac filmele horror, chiar le ador și fotbalul dar nu mă uit zilnic la filme horror, mai ales că sunt bullshit

3 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ar putea și, și. Problema începe cu motivul din care alegi să transformi asta într-un obicei.

| UnchiulRamiz a răspuns:

Daca te sperie pe bune si iti dau idei fanteziste, eu zic ca nu sunt de urmarit. Eu unul nu ma mai uit la asa ceva.

Întrebări similare