Heather castiga.totul se petrece pe un vulcan. e pe youtube finala scrii tdwt final si o sa-l faca p Alejandro robot si sa nul opresti ca Alejandro ajunge primul si Heathar ajunge dupa el si incepe sa se prefaca, ca plange, Alejandro o saruta Heather il loveste, cade pe un cub de gheata Heather il impinge si cade. dupa aia vine Ezekiel si se lupta ori cu Heather ori cu Chris. Eziekel ia valiza si cade in vulcan.
Eu cred ca Duncan trebuei sa castige pentur ca e preferatul meu are cresta este viclean dar nu este ca Alejandro este cel mai tare si viclean multe fete au fost eliminate din cauza lui Alejandro dar Duncan a intrat in joc el a fost eliminat pentru ca a refuzat sa cante si a fos eliminat dar s-a intors eu cred ca Duncan si Alejandro vor ajunge in finala dupa parerea mea
Heather ar fi trebuit sa castige, dar pentru ca a aruncat papusa gresita in vulcan, alehandro a castigat, dar la final a aparut ezekel si a picat in vulcan impreuna cu milionul si na castigat nimeni
Heather a castigat de fapt, dar a aruncat in vulcan alta papusa si Alehandro a castigat, dar la sfarsit a aparut Ezekel si a cazut in vulcan impreuna cu valiza cu 1000000000 de dolari.
Heather a castigat de fapt, dar, a aruncat in vulcan alta papusa si Alehandro a castigat, dar la sfarsit a aparut Ezekel si a cazut in vulcan impreuna cu valiza cu 1000000000 de dolari. Asta este.
Alejandro a castigat ( cu ajutorul lu Heather care a facut o greseala fatala) insa nu a primit nici un ban caci cei 1 milion de dolari au cazut in vulcan odata cu monstruletzul ala de Izicel.
Mie imi place Ouan fiind castigatorul Insulei Dramei Totale si ca mananca orce dar nu mi-a placut ca era prieten cu Dancan. Dar cred ca va ramane in finala cu Ouan.