Frate nu ai nimic numai ca te-au afectat putin articolele respective, incearca sa nu te mai gadesti la ele si la dependenta, simptome si incearca sa iti ocupii timpul cu alte activitati si vad ca chiar ai si cu ce.Si dependenti de net putini sunt, dependent inseamna in fiecare zi ore in sir eu de exemplu ma conectez pe net cand ma plictisesc sau seara ma intru pe facebook, mail etc. sa verifica ce e nou un anunt ceva. noi doar folosim netul nu suntem dependenti de el.
Esti dependent cu siguranta de ceva daca o faci aproape zilnic si e un stil de viata de ex daca stai minim 4 ore pe net se zice ca e dependent, fara vicii am fi doare niste roboti
O persoană dependentă de cineva sau ceva are impresia că nu va putea trăi fără acel ceva sau cineva.
Primul exemplu ce mi-a venit în cap sunt fumătorii de ţigări. Ei devin dependenţi de nicotină, dar pot trăi fără ea, însă ei nu cred că asta e posibil.
Din punctul meu de vedere, tinerii şi chiar şi persoanele până in 30-40 de ani, sunt dependenţi de tehnologie.
Nu cred că ar trebui să te îngrijorezi, totuşi. Dar dacă chiar doreşti să îţi dovedeşti ceva, încearcă să faci o pauză de la FaceBook sau de la Internet - în general.
Intră doar pentru 30 de minute sau o ora pe site-urile de socializare.
Nu sta mai mult de 3 ore pe calculator şi tot aşa.
Vezi dacă reuşeşti. Poate vei ajunge să te înţelegi mai bine după acest exerciţiu.
osutadelei întreabă:
membrugirl2010 întreabă: