| alexalx9777 a întrebat:

Salut comunitate, menționez că am 22 de ani și sunt genul mai superstițios atât cu visele cât și cu altele.
Am citit pe internet că dacă cucul cântă lângă casa ta prevestește moartea sau ceva de genul.
Și de dimineață a cântat. Adică ceea ce nu înțeleg este că cucul nu are voie să cânte doar când prevestește moartea? Nu înțeleg anumite superstiții și cum sufăr de anxietate și atacuri de panică și aud chestii de astea și se întâmplă îmi creez panică și gânduri.
Îmi explică cineva cum e cu astea?
Mai pe scurt în fața casei am un pom mare și de acolo aud mereu cântece de cucuvea.
Ce ar trebui să înțeleg din asta ma lamureste cineva și pe mine?

Răspuns Câştigător
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Deci... cucul poate sa cante oricand doreste happy Nu are treaba una cu alta, asa ca poti sta linistit. Viata se invarte in jurul deciziilor, de orice fel, un lucru duce la alt lucru.
Daca ne-am uita in viitor cumva si cineva ar muri, atunci acel lucru se va intampla, nu conteaza cine canta si cum, ce superstitie s-ar intampla si ce nu. Viata si lucrurile merg intr-un singur sens, nimic nu poate fi schimbat.

Undeva in lume, mor persoane chiar in acesta secunda, sau in secunda in care citesti tu mesajul, si totusi... nu are legatura cu faptul ca le canta o pasare langa casa lor. Poate canta ce este drept, dar acele persoane tot se stingeau.

Singura posibilitate (probabila) in care aceste vise si superstitii pot sa iti afecteze cumva viata si sirul evenimentelor, ar fi doar daca tu iei o decizie pe baza lor, desi tot in acelasi punct te-ai duce (ca un paradox). Asa ca indiferent ce faci, nu o sa conteze, lumea va fi la fel maine big grin

Numai bine! ^_^

2 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

Superstitii, e doar o pasare. Stiu si eu mitul asta, e diferit in functie de zone.

| mastadont a răspuns:

Ar trebui să înțelegi că acele superstiții nu au nici un fundament logic ci provin din teama de necunoscut. Nu mai crede în asemenea tâmpenii că îți faci mai mult rău decât bine. Și eu am niște pomi pe lângă casă în care cântă cucul și cucuveaua de când mă știu și uite că nu am murit și nici nu m-am transformat în cine știe ce bălărie imaginată de niște idioți.