Renunta la ideea sa fi altcineva decat ceea ce esti.fi ceea ce esti. Spui ca ai alergat multa vreme sa.i poti atrage atentia, atunci nu vad cum ca ai fi timid.Ma rog,pentru prima intalnire, este un moment destul de emotionant, insa nu.ti programa din.ainte ce sa vorbesti cu ea.fi tu insuti si nu exagera cu dulcegariile.fa.i cateva complimente si cam atat.restul vine de la sine daca si ea se simte atrasa de tine.Multa bafta!
Incerca sa fi tu insuti,emotiile lasa-le acas daca poti! Probabil ai vorbit cu ea pana acum deschis pe mess sau la telefon daca zici ca alergi de mult dupa ea,ar trebui sa stii ce fel de persoana este,asa o sa gasesti un subiect de discutie pe placu ei! Incerca sa o cunosti mai bine,asta daca n-ai facut-o inca. Daca vrei sa ai succes fi natural,nu incepe de la prima intalnire cu figuri, laude si alte chesti de genu! Multi decurg la astfel de metode sa para interesanti, sa impresionze o fata doar prin vorbe fara sa-si dea seama ca in ochi unei fete serioase sunt egali cu 0! Incerca sa lasi emotile si sa fi cat de cat amuzant si sa vorbesti deschis cu ea, restul va veni de la sine! Mult succes
Cand simti ca mai ai putin si o dai in bara spune-i direct ca ai emotii. intreab-o despre ce ii place ei, filme, excursii, haine, vedete etc. las-o pe ea sa vorbeasca, nu te lauda si nu incerca sa te scoti in evidenta. va avea efect invers. fii amuzant dar nu clovn. nu o lasa pe ea sa aleaga barul, parcul etc. o duci tu direct. propune-i ceva nou. nu stiu, plimbati-va cu autobuzul, fii original. toti baietii o scot la suc, cafea draci, laci. tu du-o la zoo, la film, plimb-o cu 32 barat sau ce autobuze aveti voi pe acolo, faceti un om de zapada. daca nu mai ai ce vorbi cu ea nu lasa tacerea sa se instaleze. cred ca ai observat ca e destul de jenant pentru amandoi. foloseste regula de 3 secunde. adica spune ce-ti trece prin cap numai sa nu taci. de ex: nu mai ai ce vorbi. zi: elefant. dupa care spune-i: nu stiu ce mi-a venit sa fac asta. apropo, iti plac animalele? da? hai la zoo.(nu folosi doar elefant. e doar un exemplu) zi ce vrei tu numai sa nu dureze mai mult de 3 secunde fara sa zici nimic. daca o sa si mancati ceva ai o scuza sa nu vorbesti prea mult. important este si sa nu te scuzi, nu o intreba daca se plictiseste si nu o aburi ca e frumoasa etc. toata lumea ii zice asta. spune-i cat de mult iti plac cerceii ei, ca ii sta bine cu nasu' rosu de la frig etc. iti urez bafta
Chiar nu stiu ce sa iti raspund. Eu am schimbat orasul intre semestrul I si semestrul II. A doua zi de scoala multe fete mi-au luat ID-ul si una dintre ele m-a invitat pe afara, sa imi mai arate locurile, sa mai vorbim, etc. In seara aceea am vorbit cu ea doar vreo ora, si nu am fost prea atent ce am vorbit cu ea, asa ca nu stiam mai nimic despre ea. A doua zi am iesit cu ea, si totul a venit de la sine... dupa o ora eram deja unul in bratele celuilalt. Depinde si cum se poarta ea cu tine. Vezi ce muzica ii place, ce ii place sa faca... etc.
Mult noroc.
MadaAwwr întreabă: