anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Credeti ca "destinul" tuturor fetelor/femeilor din ziua de azi care vor masina mai luxoasa, casa mai mare, portofel mai gros, e de a ramane singure dupa o anumita varsta? De ce zic, acum ani si ani am muncit pentru o femeie. Imi amintesc ca era superba, nu era barbat sa nu intoarca "capul dupa ea, dar o auzeam mereu ca se plangea ca nu are barbat, adica nu a fost niciodata casatorita sau macar "ceva pe langa". Zilele astea vorbind cu mama, din una in alta am ajuns la aceasta femeie, si mi-a spus ca si acum 10 ani mai tarziu inca nu e casatorita pentru ca are pretentii prea mari. Chiar daca are 45 de ani, pot spune sigur ca multe femei la 25-30 de ani ar fi geloase pe ea la cum arata (neavand copii si mergand la sala si ingrijindu-se mereu, cred si eu) dar ma intreb oare s-a meritat?

Credeti voi ca femeia aia cand se duce la culcare este fericita? Credeti ca asta e "destinul" la toate materialistele din ziua de azi? Oare ele stiu, sau nu le intereseaza, prefera sa se distreze pana la o varsta, chiar daca "dupa acel "timp" nu le mai baga nici naiba in seama?

1 răspuns:
| Doub a răspuns:

Bineinteles ca nu este fericita.Ce poate sa faca cu o groaza de bani daca nu are iubire, pace si fericire? Pana la urma fiecare om isi face destinul cu propria mana si e treaba fiecaruia daca isi risca fericirea.