Buna
Depinde cat de mult stie sa aprecieze gestul tau.
Depinde si ce importanta are acea persoana in viata ta...
Din punctul meu de vedere, este ok.
O zi buna
Ti-as propune un film insa daca se poate unul prost, pentru ca in timpul filmului sa aveti timp si posibilitatea de a face si altceva in afara de o simpla vizionare. Incearca deoarece s-ar putea sa-mi dai intr-un final dreptate.
Depinde si de varsta. Daca are pana in 18 ani, un film ajunge. Poate o pizza dupa.
Eu zic ca este super treaba asta daca persoana este una cu totul si cu totul speciala pentru tine. O sa fie cu adevarat surprinsa daca adora iesirile linistite alaturi de persoane importante decat iesirile in gasca. Daca stii ca adora asta, nu ezita nici macar o clipa si o sa fii mandu de surpriza ta si de reactia persoanei!
Eu sunt de părere ca o cina romantica la un restaurant ok ar fi mai bine și crede-ma ca dacă te comporți ca un domn cu persoana pe care vrei sa o surprinzi și mai faci și un mic cadou simbolic la masa va merge totul superb și nu îți va părea rău
Depinde ce rol are acea persoană în viața ta. Dacă e un amic, invitația la un film ar fi super, însă dacă e o "prietenă" mai apropiată și mai dragă, ar fi ok la un restaurant. Dar asta depinde și de evenimentul pentru care faci acest lucru
anonim_4396 întreabă: