| hirdovsmiv a întrebat:

Salut.
Credeți că fiecare om are un scop în viața sa? După părerea voastră care este cheia succesului, în afară de chestiile precum: "să-ți urmezi visele, să fii tu însuți, să fii blând cu ceilalți".
Eu unul consider că degeaba trăiesc pe lumea asta. Nici până acum nu mi-am găsit scopul și am încercat, dar am ajuns să-mi pierd speranța. Nu sunt bun de nimic.

Răspuns Câştigător
| ShaOfHatred a răspuns:

Tu trebuie să dai sens propriei tale vieți. Poate nu a fost ce trebuie, e o căutare continuă către best version of yourself man. Și nu mai fi așa dur cu tine, doar nu ți-ai găsit încă scopul.

9 răspunsuri:
| ROB3RT89 a răspuns:

Salut,
Depinde si ce varsta ai.
Poti sa incepi cu tine, sa nu mai fi asa pesimist si sa incerci sa fi cat mai carismatic.
Apoi poti sa incepi cu o cariera de succces, important sa e sa faci ce iti place.
Apoi poti sa te gandesti la o familie.
Toate astea nu le faci peste noapte si nici nu vin de la sine daca stai si iti plangi de mila.
Ia o pauza si pune-ti ordine in ganduri.
Succes!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

1. Da, și acel scop este supraviețuirea. Cum rezolvă asta fiecare, este treaba lui.
2. consider că degeaba trăiesc. Dacă așa consideri, așa e. Consideră invers, și va fi invers.
3. Nici până acum nu mi-am găsit scopul. Nu l-ai găsit, fiindcă nu l-ai căutat unde trebuie. L-ai căutat pe undeva pe afară. Dacă îl cauți acolo unde el nu se găsește, nu ai cum să îl găsești.
degeaba trăiesc pe lumea asta. Știi ce conține această propoziție? Faptul că trăiești, ceea ce este foarte important. Spui eu trăiesc, deci recunoști că si o identitate, știi cine ești.
Mai spui că pe lumea asta. Astfel nu numai că știi cine ești, dar mai ești conștient și de lumea asta, adică o lume pe care o cunoști, o recunoști.
Iar când trăiești în lume știi ce ai, ce posezi? Valori. Adică lucruri la care ții ( din această lume) și lucruri pe care le eviți. Cele care le consideri pozitive ( tu știi care sunt, că sunt ale tale, că ale mele sunt altele), pe acelea le conștientizezi.
Enumeră. Valoarea 1. Valoarea 2.
Scopul tău este să le materializezi, să le faci să le realizezi pentru tine.
Nu sunt bun de nimic. Nimeni nu este bun la toate. Nimeni nu este bun la ceva din start. Ca să devii bun la ceva, trebuie să îți dezvolți abilități învățând. Cum înveți ceva? Făcând.
Așa că ia cea mai importantă valoare din lista ta. Acela este scopul tău. Apoi caută resurse și fă ceva cu ele pentru realizarea scopului.

| SilentRain a răspuns:

Nuj bro, încă nu am aflat și nici nu mă interesează să-l găsesc
Eu trăiesc atâta cât tine ziua de azi, și ceva "vise spălăcite " ce mă motivează să mă duc la job

| Hammurabi a răspuns:

@jacktaylor

Acum tu ce faci?
Te răzbuni pentru că îi faci declarații de dragoste și nu te bagă în seamă? laughing
Dacă erai inteligent, băgai de seamă că are doar un singur cont, doar că îi tot schimbă numele. E plăcerea ei, de ce te deranjează?
Poate o să bagi de seamă că oamenii cu probleme la mansardă sunt foarte ușor de dibuit după cum sunt "deranjați" și îi atacă pe alții.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Hammurabi):

Te-a blocat de nu i-ai replicat direct la răspuns?

| Hammurabi a răspuns (pentru anonim_4396):

Da. Doar el. Eu nu l-am blocat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da fiecare om are un anume scop în viață.De fapt nu ne naștem la întâmplare, ci tot cu un scop.Cheia succesului e diferită de la om la om.Nu trebuie să îți pierzi speranța, crede în tine, ai toată viața înainte ca să-ți aflii rostul tău pe acest pământ.Nu există cum că nu ești bun de nimic.Fiecare persoană de când se naște are un talent, o anume capacitate, o anume îndemânare, are o înclinație spre ceva. Însă tu personal va trebui să o descoperi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred! Este un user Rosalia care își face n conturi și de pe fiecare se da alt personaj, sa nu mai zic de obsesiile ei bizare prin prisma întrebărilor ei. Stă toată ziua și noaptea pe TPU și mai zice de mosotti că stă toată ziua în casă, ce ipocrita. Și mai e ioneasca aka violeta care și asta e o autista la fel că cealaltă, da cu hate copiiilor cu concepțiile ei bolșevice

| ENKIxxxxxx a răspuns:

Un om este judecat dupa felul sau de a fi dar si pentru faptele sale, sunt convins ca esti bun la ceva, doar trebuie sa gasesti acel ceva, dificil da, mai interesant este drumul insa.

Întrebări similare