| MadalinT00 a întrebat:

Credeti in ghicitul in cafea?

12 răspunsuri:
| SilentRain a răspuns:

Nu, e o tampenie

| Hammurabi a răspuns:

Depinde câți neuroni funcționali mai ai. laughing
Ce să ghicești în cafea, că din zațul ăla de pe fundul ceștii, nu poți spune cu certitudine nici măcar dacă cafeaua a fost bună sau proastă. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ghichit in cafea, tarot, clarvazatori. Exista dar sunt foarte rari cei care stiu intr-adevar asa ceva. Pot sa iti spuna multe despre tine, copii, casatorie etc chiar daca te vad pentru prima data. Cam te lasa cu gura cascata la cat pot fi de exacti. Nu este prea bine sa apelezi la asa ceva pentru ca intr-adevar au putere de a spune lucruri dar aceasta putere vine de le cel rau (cu exceptia celor clarvazatori care nu folosesc nimic pentru a spune despre tine sau altii, care s-au nascut cu harul asta. Stiam o persoana nevazatoare din Turda care stia cam tot despre cel din fata lui. A murit de multi ani. Nu stiu de alti clarvazatori veritabili).

| sierra1 a răspuns:

De ce te-ai emoționa dacă zațul unei cafele (precis proaste) se înțepenește pe fundul cănii sugerând un profil de elefant sau capră sau literă sau ce naiba o mai fi?

Răspuns utilizator avertizat
| CVane a răspuns:

La fel de mult ca si ghicitul in stele.

| Ana1687 a răspuns:

Nuwinking

| Celestina003 a răspuns:

Mie imi "ghiceste" cineva prin mesaje (gmail) din cafea si nu prea are dreptate.

| DorelExpertu a răspuns:

Doar daca e vorba de cafea cu lapte.

| PumpkinDoll a răspuns:

E vrajeala cu ghicitul in cafea.Eu unul, iau de dimineata un borcan si ghicesc in pisat cum va fi ziua urmatoare.De multe ori nu ma mai obosesc sa ghicesc, pentru ca sunt sigur ca va fi super de **** la fel ca precedentele.

| Adry05 a răspuns:

Logic ca nu, am mai mult de 2 neuroni.