Nu cred. For me sunt doar nişte prostii. Adică este frumos când vezi în horoscop că zodia lui se potiveşte cu a ta [ în cazul meu ] dar eu personal nu cred în aşa ceva. Nu horoscopul decide când o să am eu prima dragoste sau alte chestii.
Nu stiu ce sa cred.Cateodata s-ar putea sa se potriveasca iar cateodata s-ar putea sa nu. Odata am citit 3 horoscoape de compatibilitate intre zodii complet diferite.Asta poate depinde si de care il alegi .In general nu cred.
Teoretic nu, practic mi s-a confirmat si in realitate incompatibilitatile cu anumite zodii. Si nu ma refer doar la iubiti, ci si la colegi, amici etc.
Nu, sunt numai chestii de interes material.Pentru a sti compatibilitatea ta cu alte persoane trebuie sa te auto-cunosti pshihic, si abia apoi poti spune da sau nu.Nu are legatura cu luna\ziua in care te-ai nascut.
Mult noroc!
Nu cred! Sincer, deoarece nu horoscopul ma cupleaza cu un baiat fiindca se potriveste cu zodia mea, doar eu decid care o sa fie prima mea iubire
Sincer,nu!
Eu sunt leu si iubitul meu taur iar in horoscop zice ca nu ne prea potrivim dar este chiar invers. Ne iubim si suntem si foarte buni prieteni.
Sincer cred ca sunt niste prostii inventate de niste oameni care vor sa faca profit de pe urma credulilor.Sa zicem ca ti se potrivesc vreo 2 prieteni si tu crezi.Continui sa urmaresti/sa citesti, si dupa ce esti dezamagit(ceea cam sigur se va intampla) ce faci? Asta e strict parerea mea.
Micutsaaaa02 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: