| CosminC86 a întrebat:

Cu cine ati prefera sa va certati, cu o femeie sau cu un barbat?

Răspuns Câştigător
| Hieer a răspuns:

Cu un baiat.laughing...

| CosminC86 explică (pentru Hieer):

Chiar ma asteptam sa-mi raspunzi tocmai tu, dupa repriza de aseara... rolling on the floor

| Hieer a răspuns (pentru CosminC86):

....hai ma ce am facut rau...sunt nevinovata si eusad

P.S: Cati ani ai, surioara draga?

16, tu?

17 am, da pe bune acu, ce mica esti, pari de 12 ani.

...m.i..Am 16, unde par mica?

In poza happy

Eee...acolo statea mai stansalaughing...nici nu mi se vede fata..nu ai prea de unde sa-ti dai seama.

| Hieer a răspuns (pentru Hieer):

Tu nu prea pari de 17 ani ...la caracter

Vad ca ai inceput sa fii cam dependenta de mine, incat ai inceput sa-ti dai reply singura happy
Dar ca sa fii sigura iti dau CNP-ul(cica)batting eyelashes

Ok ma atunci nu o sa mai vb cu tine daca ai zis ca am ajuns dependenta de tine...

Pai tocmai ai vorbit...

| anonim_4396 a răspuns (pentru Hieer):

rolling on the floor

Ma ti-am m-ai zis nu ma lua la misto ca nu-s sorta. ...Si nu ma intereseaza daca nu ai.

Gata pufuletz, nu te mai supar, te-ai suparat?

Ai reusit sa ma enervezi si sa ma superi si in seara asta. Deja mi-a crescut temeperaturalaughing...laughing

happy

34 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Cu niciunul!
Pa, pa.

| Dumnezău a răspuns:

Am vazut destule certuri intre barbati/baieti si femei/fete, non-cupluri, ca sa le zicem asa, care au facut un deliciu pentru masochistul social din mine.Deliciu,mon cher! Cel mai probabil,daca m-as certa cu o femeie batoasa si infipta,eu avand ca acelasi comportament, nu rezist nimic si ii dau doua pedale dupa gat, iar apoi, isi pisa ochii, pe motiv ca-s badaran si ma pis pe ele de drepturi egale.Cand de fapt, eu fix drepturi egale ii ofer.Pe de alta parte, dragii mosului, la o cearta cu un baiat/barbat e posibil mereu sa se depaseasca numarul record de luli si cristosi dati intr-un minut. Ceea ce nu-i chiar neinteresant.Da' parca e prea mare satisfactia sa ii doua bucate frontale unei retarde, mai ales daca are voce de pescarus si aduce in discutie statutul ei.Alea imi plac, mestere.Am vazut odata intr-un parc o cearta intre doi musterii, o blondina cu betigasul rau de tot in sfincter si un fat-boy extrem de calculat si not-giving-a-fock. Tipa zicea ca poate s-o injure cand o sa se ridice la valoarea ei.Ei, de aia vreau eu sa ma cert cu o femeie.Ar fi prea frumos, sa stiu ca am asa solid fundament s-o capacesc.

PS : Da, sunt un badaran grobian care ar capaci o femeie.Nu facem diferente de gen cand vine vorba de prostie, neicusorule.

| MasterOfDisaster a răspuns:

Eu prefer sa nu ma cert deloc, dar daca e sa ma cert nu am neaparat preferinte.
Dar totusi cred ca cu un baiat. Fetele de obicei sunt necinstite, si stiu mai bine unde sa tinteasca in asa fel incat sa doara.

| PαtнwαуTσBℓιѕѕ a răspuns:

Nici unul.

| Delicacy a răspuns:

Nu-mi place să mă cert cu nimeni, dar de cele mai multe ori, m-am certat cu papagalii mei....bine,adică numai eu îi cert, ei doar mă înjură în limba lor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde de ceartă.
Fetele în general pun mai mult suflet în conflicte, știu cum să enerveze, uneori devenind chiar piți prin niște replici și vor să aibă ultimul cuvânt. Multe sunt ipocrite, se fac că zâmbesc dar fierb de nervi pe dinăuntru.
Dacă am chef de ceartă și vreau să rănesc pe cineva sau să îmi satisfac orgoliul, cu o fată. Ah, plus că multe fete au părul lung iar în caz de nu se poate rezolva altfel, se poate aplica și o corecție, chiar dacă nu sunt adepta bătăii absolut deloc, dar așa, de ciufuleală, merge.
Băieții nu pun suflet, sunt calmi, te tratează cu umor sau te lasă baltă, chiar dacă dau semne vizibile că s-au enervat. Așa că dacă vreau să nu mă enervez nici eu, cu un băiat.
În concluzie, prefer băieții.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu cine as prefera sa ma cert? Cu CosminC86.

| FastAndFurious a răspuns:

Mai degraba cu o femeie. Sunt mai obisnuite sa se certe si le trece mai repede. Barbatii sunt mai putin conflictuali, dar daca apuca sa-si dea drumul, ramane in general ceva acolo, o ranchiuna pe termen lung.

| MrSoapte a răspuns:

Cu un catelus!

| Never4ever a răspuns:

Cu un baiat.

| GoddessMaui a răspuns:

Cine investeste cel mai mult intr-o relatie, de obicei e cel care arde mai mult.
Dar asa, o cearta aparuta de nicaieri, mi-e indiferent. Nu prea am fost in certuri cu oamenii, dar alea isterice merite o flecma exact in gura, atunci cand tipa tare si au gura deschisa larg, stii? stii.

| IubescRapidBucuresti a răspuns:

Si cu barbatul dar si cu femeia

| Licurici07 a răspuns:

Femeia nu este tocmai persoana ideala pentru o cearta, insa daca ne gandim mai bine la faptul ca un barbat in timpul unei certi nu se "zbate" prea mult in aceea conversatie, un lucru care evident le enerveaza foarte tare pe femei.

| Clape a răspuns:

Cu un baiat ca femeia din 3 miscari deja imi jupoaie parul din cap.

| CosminC86 explică (pentru Clape):

Te cred pe cuvant, noroc ca m-am certat online ca altfel...batting eyelashes

| octavia1992 a răspuns:

Cu niciunul happy pentru ca daca ma cert cu o femeie nu o sa mai vorbesc prea curand cu ea, iar daqca ma cert cu un barbat poate imi capat si vreo doua