Am postat saptamana trecuta o parabola care a fost apreciata de mai multi useri, fiind un strop de intelepciune adus din trecut, dar a fost stearsa. Am considerat ca cei ce o vor citi vor gasi in ea un ajutor. Nu vad nici o diferenta intre o parabola si trimiterile pe youtube. Poate doar calitativ - o parabola aduce mai multa intelepciune decat multe filmulete de pe youtube. Sunt multe intrebari aici care nu folosesc nimanui...Multi au plecat si mai multi vor pleca... din pacate.
Eu mai stau aici ca sa nu ma plictisesc...cred ca atunci cand o sa inceapa scoala nu o sa mai intru... a devenit plictisitor
Si mieeeee! Tu vezi ca intrebarea ta e pe a 2 pagina? De ce naiba? Pt. ce naiba mai scrie acolo intrebari recente daca le baga pe a 2 sau a 3 pagina direct? Eu un haos total, grotesc.
Felicitari adminilor. Pentru ca le-a iesit afacerea cu site-ul!
Şi mie... Nu mai găsesc un motiv să stau pe site... Mai ales când se întâmplă să fiu ocupată toată ziua şi intru numai seara... Rasfoiesc vreo 2 pagini... şi îmi vine să-l închid.
Ai fost la Green Fest? Cum a fost? Din păcate nu am ajuns...
Si mie mi-sa refuzat o intrebare asta
Unde a disparut toata lumea? de se raspunde asa greu si putin la intrebari?
cica nu corespunde specificului site-ului
da alea cu miley corespund?
eu am inceput sa nu mai raspund mai deloc
+ca mi-se raspunde greu
Mda...adevarat graiesti conteso! Ehh, cand mi s-o pune pata de tot, o sa renunt si la TPU
Nu stiu ce sa zic, au inceput sa vina multi oameni noi si sa place cei pe care noi ii apreciam, intr-adevar am fost de acord cu chatul dar observ ca a fost o greseala, multe lucruri nu mai sunt la fel pe TPU din pacate...asta e! cand incepe scoala nu voi mai intra asa des.
Ai dreptate flav...asa e... mie tocmai mi-a fost stersa o intrebare deoarece nu corespundea dar oare cate din intrebarile postate zilnic "corespund"?
Corespund doar intrebarile care li se par lor mai....nu stiu cum...da.alea cu myley si cu fetele virgine pe care le mananca aripioara dorsala sunt cele mai inteligente!
Mda.mai ales cand vezi niste intrebari din astea tampite de genu:"buna am 13 ani sunt lesby si fac sex cu o fata de 15 ani.credeti ca e bine?"...penala faza
Anomim2025 întreabă: