| CrucifiedCountess a întrebat:

Salut.cu toate schimbarile astea... mie una incepe sa mi se ia de TPU. Voua?

Răspuns Câştigător
leonardk
| leonardk a răspuns:

Am postat saptamana trecuta o parabola care a fost apreciata de mai multi useri, fiind un strop de intelepciune adus din trecut, dar a fost stearsa. Am considerat ca cei ce o vor citi vor gasi in ea un ajutor. Nu vad nici o diferenta intre o parabola si trimiterile pe youtube. Poate doar calitativ - o parabola aduce mai multa intelepciune decat multe filmulete de pe youtube. Sunt multe intrebari aici care nu folosesc nimanui...Multi au plecat si mai multi vor pleca... din pacate.

14 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Eu mai stau aici ca sa nu ma plictisesc...cred ca atunci cand o sa inceapa scoala nu o sa mai intru... a devenit plictisitoryawn

| Flav a răspuns:

Si mieeeee! Tu vezi ca intrebarea ta e pe a 2 pagina? De ce naiba? Pt. ce naiba mai scrie acolo intrebari recente daca le baga pe a 2 sau a 3 pagina direct? Eu un haos total, grotesc.
Felicitari adminilor. Pentru ca le-a iesit afacerea cu site-ul!

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Şi mie... Nu mai găsesc un motiv să stau pe site... Mai ales când se întâmplă să fiu ocupată toată ziua şi intru numai seara... Rasfoiesc vreo 2 pagini... şi îmi vine să-l închid.
Ai fost la Green Fest? Cum a fost? Din păcate nu am ajuns...

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Păcat. Lasă că mergem în toamnă la un concert. Recuperăm. happy

| BUBULINA a răspuns:

Si mie mi-sa refuzat o intrebare asta
Unde a disparut toata lumea? de se raspunde asa greu si putin la intrebari?

cica nu corespunde specificului site-ului
da alea cu miley corespund?
eu am inceput sa nu mai raspund mai deloc
+ca mi-se raspunde greu

| JustMeFlory a răspuns:

Mda...adevarat graiesti conteso! Ehh, cand mi s-o pune pata de tot, o sa renunt si la TPUlaughing

| Elly4all a răspuns:

Nu stiu ce sa zic, au inceput sa vina multi oameni noi si sa place cei pe care noi ii apreciam, intr-adevar am fost de acord cu chatul dar observ ca a fost o greseala, multe lucruri nu mai sunt la fel pe TPU din pacate...asta e! cand incepe scoala nu voi mai intra asa des.

| CrucifiedCountess explică:

Ai dreptate flav...asa e... mie tocmai mi-a fost stersa o intrebare deoarece nu corespundea straight face dar oare cate din intrebarile postate zilnic "corespund"?

Corespund doar intrebarile care li se par lor mai....nu stiu cum...da.alea cu myley si cu fetele virgine pe care le mananca aripioara dorsala sunt cele mai inteligente!

Kittyalexandra n-am mai fost ca n-a avut cine sa ma cazeze crying(

| RappK a răspuns:

Mda.mai ales cand vezi niste intrebari din astea tampite de genu:"buna am 13 ani sunt lesby si fac sex cu o fata de 15 ani.credeti ca e bine?"...penala fazalaughingrolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si mie...deja am inceput sa imi petrec tipul liber pe alte siteuri, dar sunt sigura ca pana la urma totul o sa revina la normal...nu renunt eu asa usor la TPU.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ramin din ce in ce mai putini mai ales pe cei pe care i-am catalogat adevarati oameni.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Countesse nu-i vorba de inteligenta si nu cred ca a fost vorba vreodata decit de cit mai multe clicuri.