Ți-aș sugera să nu faci asta, adică să fii obsedat de urmăritori, nu e necesar. Cu ce te ajută? Îți dau urmaritorii de mâncare? Pot să înțeleg deoarece faci asta și eu eram obsedat de acest aspect, de a mă urmări mai multă lume, de a fi mai popular, dar până la urmă nu te ajută cu nimic. Cultivă-ți ceea ce e mai important, adică mintea. Să arăți bine și să fii prost toiag nu te ajută cu nimic. Mult succes!
Aici vorbim în principal de femei, ele câștigă bine deoarece fac colaborări cu diferite firme pentru a promova un produs. Nici tu, nici eu nu ne încadrăm in această categorie. Nu arătăm noi așa de bine încât să fim plătiți de branduri. Așa că ne mai rămâne doar o singură soluție, capul. Mult noroc!
Am zis că vorbim în principal de femei, nu i-am exclus pe bărbați. Mult succes! Se vede că nu am cu cine vorbi.
Cum ai zis și tu, citez,, mars tu la muncă ", asta încerc să-ți explic, dar n-am cu cine. Mai bine să știi o meserie în viață decât să te bazezi pe lucrurile astea nestabile/imprevizibile. Ori ești încăpățânat, ori nu-ți gândesc ăia 2 neuroni din cap pe care îi ai că altfel nu-mi explic. Dacă doamna Dancilă ajunsese atât de departe, tu de ce să nu ajungi? După mine poți să te faci ce vrei, dar nu cred eu că te faci tu influencer după modul cum gândești. Pe cine influențezi, pe doamna de la magazin? Să nu iei de rău tot ce-am spus. Succes!
Mult succes atunci!
Anonim2796 întreabă:
marianalex55 întreabă:
ForeverAlone97 întreabă: