| DaReZon a întrebat:

Salut.
Cum asi putea sa nu mai stau mereu incruntat si sa zambesc mai mult? Eu cand incerc sa zambesc ma simt cam aiurea si mereu stau incruntat. Unii spun ca sunt "suparat" dar mie imi place sa fiu serios. Ca de exemplu Niko Bellic din GTA 4. Deci cum am intrebat...Cum sa nu mai stau incruntat mereu si sa zambesc mai mult?! FUNDA*

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te schimbi doar pentru ca spun altii?
Si eu sunt asa, ca tine.Si mi s-a spus de multe ori ca sunt suparat.
Daca zambesti, nu inseamna ca treci mai usor peste, ci ca te prefaci si crezi ca totul e bine, cand de fapt nu e.
,, Setarile'' nu se fac din zambet, ci din creier.Impune-ti mintal(chiar daca nu zambesti deloc!)ca va fi bine, ca poti, ca nu ti-e frica etc. si vei vedea ca asa va fi.
Oamenii seriosi(si mai ales barbatii!)sunt mult mai interesanti, decat papagalii care rad din orice.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Inseamna ca esti trist, in general. O bucurie te face mai destins, mai relaxat. Cel putinn, daca nu zambesti, incearca sa ai chipul mai senin. Dar nu vei reusi, daca ai sufletul ingândurat...

| Be3bitza a răspuns:

Poate asa este felul tau de a fi m-ai incruntat sau serios da pentru asta nu inseamna ca nu poti zambi... daca zambesti fals s-ar putea sa dai impresie de suparare happy fi in lumea ta, glumesate cu cei din jurul tau fi prietenos, nebunatik si iti promit eu ca vei zambi mai mereutongue lasati gandu negativ doparte si alege-l pe cel bun!