Salut, mai, ca sa te iau pe directe...stresul este lipsa lui Dumnezeu, ca si toate rautatile si toate problemele din lumea asta. Daca te-am luat prea tare, uite aici un link care poate te va ajuta sa te dumiresti: http://altarul-banatului.ro/? page_id=409
Cert este ca tu nu esti credincios, dar ai constiinta care vorbeste in mintea ta atunci cand ceva nu faci bine, iar constiinta cu gandurile tale fara Dumnezeu sunt mereu intr-o batalie. ceea ce face ca ulterior mintea si trupul sa slabeasca si apar nervii, frustrarile, gandurile de neputinta, ulterior boala ( fizica, psihica.) si uneori suicidul. Ce te sfatuiesc e sa incerci doar sa nu aduci hula si sa nu Il negi pe Dumnezeu, ci lasa-L acolo in inima ta..vezi-ti de treburile tale cotidiene, numai nu-L huli si nu-L urâ sau la nervi sa nu Il injuri si lasa-l sa intre in inima ta, si ai sa vezi cum o sa începi sa fii mai linistit. De fiecare data cand te enervezi incearca sa te gandesti un pic la El si sa zici: Slava tie Doamne si ai sa vezi ca nervii vor trece. Si eu am fost in aceeasi oala ca tine, chiar aproape de nebunie, acum sunt mult mai calm. Daca ai mai multe intrebari ma poti contacta.
Mai bine fi atent la ce probleme ai, ce simti si la ce te gandesti mai des ca sa iti dai seama cauza stresului.
Dupa ce ai descoperit rezolva problema si gata.
Eu am reușit prin exercițiu ca stresul să nu mă doboare. Eu lucrez sub presiunea stresului la serviciu și dau randamnet maxim, însă acasă sunt mai relaxat.
nyoentox2002 întreabă: