Îţi poţi da seama din comportamentul lui, din atitudine (deşi "iubire" cred că e mult spus; mai degrabă "admiraţie", "pasiune", "afecţiune", "atracţie"...).
Dar din unele discutii pe mess imi pot da seama oare? Am vorbit pe mess si la un momentdat intr-o discutie mi-a spus niste lucruri care m-au cam pus pe ganduri oarecum si nu ma asteptam sa se intample asta vreodata. Ne cunoastem de foarte multi ani, insa locuim in tari diferite, am fosti colegi de scoala.
Asta doar tu poţi să ştii, tu ştii ce aţi discutat. Dar din moment ce (ţi)-ai pus această întrebare, cred că este foarte posibil să te placă şi să simţi tu ceva, să intuieşti.
Eee...ma macina curiozitatea, mai ales ca am fost colegi de scoala si ne cunoastem de foarte multi ani, cu atat mai mult cu cat el stie ca in trecut eu l-am placut foarte mult pentru ca i-am spus asta la vremea respectiva.
Iti dai seama daca atunci cand stai langa el se roseste, sau nu prea converseaza. Barbatii mai timizi doresc sa spuna uneori ceva dar sunt speriati sa nu o dea in bara
Pai nu stau langa el si nu am cum sa vad daca se roseste sau nu, pentru ca el locuieste intr-o alta tara, deci nu ne intalnim, dar vorbim destul de mult pe mess uneori, alteori ma cam evita. Daca il intreb eu de vorba, vorbim 2-3 ore, daca nu, el nu zice nimic. Ce sa inteleg din asta? Plus ca pe mess sau facebook cand vorbim mereu incurca id-urile si imi scrie altceva.
Tu cred ca nu mai esti eleva ca mine dar iti pui niste intrebari exact ca o eleva. Tot stai si astepti si-ti inchipui si apoi iar te indoiesti si tot asa.
Tipul asta oricat ar fi de timid te-ar putea cauta el, nu ar astepta sa-i scrii tu. Si mai e si in alta tara.
Ce de-a defecte. Mai bine te-ai orienta spre unul de langa tine si mai clar in ce face si ce spune
Atunci asta inseamna ca te place.