| TheLonelyOne a întrebat:

Cum umilesti un bataus?
Sau cum sa ii tii piept?

8 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Cum este să îți alegi prietenii?
Evită astfel de persoane, îți aduc numai necazuri.
Pa, pa.

| MioaraParalescu a răspuns:

Ii tii piept aratandu-i ca nu ti-e teama de el.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Lasa umilirea, da plangere la politie pana nu te baga in spital

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Ignoră astfel de oameni, alege oameni de calitate lângă tine.
Te pup!

| Stelutza1990 a răspuns:

Ceau. ai 2 variante.
Varianta 1 : il faci cu capu din vorbe. Daca te pricepi
Varianta 2 : il iei prin surprindere, si-i dai 2 bucati ( fara sa lasi urme)
Apoi ii spui asa : vrei sa continuam,, discutiile,, sau incheiem aici?
El s-ar putea sa te mai ameninte, dar tu ii poti spune ca o sa-l prinzi cand nici nu viseaza, si-l ameninti TU ca-l executi daca nu sta cuminte.

Ce doresc eu sa-ti spun este sa nu stai ca o victima, si sa iei atitudine.
Nu vreau sa te incurajez sa devii violent, insa in acest fel de situatii, 1-2 pumni dati bine si un pic de tupeu chiar ajuta.
Tine cont si de asta : batausii sunt niste oameni cu mari probleme emotionale, si sunt timizi de fapt.

Te-am tzucat, si sper ca ai inteles ce am vrut sa-ti spun.

| CominxIonut a răspuns:

Stii in cazul asta ai putea sa-i spui mamei ta de ex : eu in generala am avut un coleg intr-o asemenea postura si a venit mama lui care l-a batut pe acel,, bataus" cu un bucket de urzicirolling on the floor de nu sa mai atins d,, victima " si pe langa asta la facut si de ras pe la scoala rolling on the floor sau invata karate happy te-ai putea inspira din filmele lui Bruce Lee laughing Multa Bafta in a umili in bataus!

| ChristopherE a răspuns:

Sa-l umilesti din cuvinte si sa te pui in postura in care are nevoie de tine sau sa il santajezi cu ceva.

| TheLonelyOne explică:

Mda, da chestia e ca nu imi da pace nici pe mine si nici pe alti 5 colegi si colegii mei sunt razbunatori...si daca ridica mana la mine cum il opresc?

Întrebări similare