L-am ales intr-o perioada cand simteam nevoia sa ma reinventez, la sfarsitul liceului. Bacemi vine de la Bacovia + Eminescu, a fost initial un pseudonim literar ales de mine dupa ce am lansat un volum de poezii. Mi-am identificat trairile cu ale celor doi, undeva in care unul singur nu ma definea, doar ei amandoi impreuna. Apoi am hotarat sa il extind si pe astfel de site-uri.
Adrian este prenumele meu, iar Federer vine de la Roger Federer, tenismenul meu favorit si in acelasi timp idolul meu.
Pai e numele meu si orasul meu, pai inseamna numele meu si orasul unde mi-am petrecut /unde imi petrec viata
Te cheama Raymond? frumos nume!
Reinhard
Am inteles. Cum e vremea prin Timisoara?
Azi a fost 6 grade, soare dar batea puternic vantul cel putin noaptea mai ales sa vad un film cu fantome e mortal, in rest parerea mea este ca vremea se comporta asa din cauza noastra e o luna ba calda /rece, sunt multe specii de animale care se trezesc la caldura sau plante mult prea devreme ca apoi sa se faca rece sa fie un dezastru pentru ele, la tine cum?
Caldut, bate un pic vantul, in rest e ok. Nici nu zici ca este iarna... In alti ani prin timpul asta era o zapada afara si un ger.
Din ce oras esti?
Buzau.
Are legatura cu un canal de Youtube al unui fan Arsenal, mi-a placut si numele si poza!
Fanul tau :d, Apropo exprimă o putere deosebită acest nume de utilizator
Da, oarecum. Nu e fanul meu si nici eu al lui, urmaream doar ce posta pe Youtube in legatura cu echipa.
Pai frumusica, îmi spunea un coleg și mă enerva, dar nu știu de ce l-am pus aici, pe cînd sufletista, a fost primul cuvînt ce ni-a venit în minte pe moment
Chiar esti
Eu probabil daca mi l-as pune pe celalalt nu m-ar recunoaste nimeni
Dismally vine de la adjectivul dimal (sumbru, intunecat, posomorat). La randul lui, dismal vine din limba latina "dies mali" - zi malefica, zi cu ghinion. L-am ales pentru toate zilele pline de ghinion pe care le-am avut si pe care le voi avea si de acum inainte.
Dupa un personaj dintr-o opera care pot spune ca m-a schimbat putin, iar anul este anul aparitiei romanului
... Sunt moarta... Si sunt pe jumatate sarpe... Sunt fata... Am limba si ochi de sarpe... Hmm...
Nu am habar... Tu ce crezi? :o
Eu credeam ca e pentru ca ești o persoană puternică, aparent oarbă pentru cei din jur dar foarte isteaza, ce îi surprinde mereu.
Si asta.
Classical Note înseamnã "Notã clasicã" ṣi l-am ales pentru cã îmi place muzica clasicã, pentru cã "note" mai înseamnã ṣi "însemnare", pentru cã îmi plac lucrurile clasice, pentru cã îi face pe oameni sã se întrebe care din motivele de mai sus m-a fãcut sã-l aleg.
Mi-am ales acest nume deoarece intodeauna mi-a placut ca cineva apropiat sa ma dezmerde,, micuta''iar numărul ciudat din dreptul sau a apărut din necesitate după care am înţeles că chiar este norocos si de-acum atiț de familiar
Știu,numele tău de utilizator are o poveste foarte frumoasă pe care o știu
KillMePlease întreabă:
marioi întreabă:
Magie2525 întreabă:
AndrewTate7789 întreabă: