Salut.Eu in primul rand de abia am asteptat vacanta.Am fost impreuna cu prietenul meu in austria,la parcul de distractii, plimbari, opera si mai ales cu tot romantismul orasului ne-am simtit minunate.Am decis sa imi pastrez corpul intr-o forma buna de aceea nu am uitat de role,bicicleta si alergat prin parc dimineata si seara cu (sic) catelusa mea Happy . Acum in luna august voi merge in Italia,mai precis Genova,ma voi plimba cu vaporul, voi sta la mare sa ma bronzez si intr-un final ma voi intoarce acasa sa mai citesc ceva, deoarece am 16 ani, vin clasa a X-a, profil matematica-informatica si nu e bine sa uitam de scoala.
Buna,
Vacanta mea e cam asa: trezit la ce ora vrea, dar dimineata, sunt o persoana care doarme foarte putin, stat pe net, desenat[pasiune], ies pe afara cu prietenii, alerg, imi omor bicicleta, vin acasa cand vreau, ma culc cand vreau, citesc. Mai pe scurt: relaxare totala
Pe Happy am luat-o din Arad pe la inceputul anului 2011, februarie mai exact. Apoi am dus-o a dresaj la Timisoara si acum sta in casa cu mine.Nu o tin afara.E foarte cuminte, jucausa si inteligenta.Se merita sa ai una/unul...scuze maria dar nu am putut sa iti trimit mesaj... ceva probleme cu mail-ul meu
Ash putea spune ca sunt foarte norocoasa petrecandu´mi vacanta in Mallorca
Am fost si in Tenerife pana acum doua saptamana de qnd am venot aici
foarte frumoase locurile
oameni din toate coltzurile Europei
multe lucruri de vizitat
iubesc :X parkurile acvatice de pe aici [ex Siam Park sau AquaLand ]
multe locuri in care te poti distra
desi sunt in cea mai frumoasa vacanta mea pot spune ca uneori simt dorul prietenilor si dorul de casa [stii cum se spune, nicaieri nu´i ca acasa :X ]
ce as mai putea spune... sunt foarte frumoase si apusurile si valurile marii si cele ale oceanului
tu, cum iti petreci vacanta, sper ca te distrezi ca si mine, nu uita, mai e doar o luna de vara[si de vacanta] asa ca foloseshte´o "cu cap"
te pooop si vacanta placuta in continuare
funda?¿
RAY întreabă: